👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
narkotykiTanio napisał/a:
Patrzcie tępe woźnice i się uczcie - właśnie dlatego na takich drogach macie ograniczenie do 70 a nie 90 jak osobówki.
No i co ma tępy kretynie wspólnego ten wypadek z ograniczeniami, które zresztą są bez sensu, bo ciężarówka jadąca 70 powoduje tylko zamieszanie wśród osobówek?
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.

boguslaw1234 napisał/a:
Ta ciężarowy jak się z🤬bie to się w miejscu nie zatrzyma... masz Ty pojęcie... Poza tym z tego co wiem to dalej jest 2 km zakrętów, więc lepiej przed niż na.
Racja mógł przewód jebnąć i hamulce złapać i pewnie parę innych możliwości ale to by nie stał przyklejony prawej strony tak ładnie.
Rinko napisał/a:
Racja mógł przewód jebnąć i hamulce złapać i pewnie parę innych możliwości ale to by nie stał przyklejony prawej strony tak ładnie.
Przynajmniej paręnaście albo parędziesiąt możliwości.
Mógł jebnąć wał, mogła jebnąć półośka, mogła paść skrzynia i wiele wiele innych, a wtedy się ładnie przyklei do pobocza i nie da rady jechać dalej albo nie będzie ryzykował jechać dalej.
Spokój dzieciaczki, zaraz obiadek a potem drzemka i do domku. A w domku już czeka wujek że sterczącym przyjacielem.
Sytuacja jest trudna do oceny, biegły oceni to pewnie tak wymuszenie przez nagrywajacego a spowodowanie kolizji przez pana z drugiego pasa ( to on nie wychamował plus spowodował kolizje z poprzedzajacym pojazdem). Dużo tutaj ratuje nagrywajacego to że pierwszy tir wychamował.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie