Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Uwagi lisa na temat języka korwina mikke
konto usunięte • 2012-11-07, 17:01
Od siebie dodam tyle, że jak ktoś PO przyjdzie i się nie umie wysłowić u lisa to ten mu pomaga, wszyscy inni są wyśmiewani

Polecam obejrzen na YT cały materiał :
/watch?v=iJuLPnX_FnA

cham będzie chamem - nawet jak założy garnitur i nie wiadomo jak się będzie starał, słoma z butów mu będzie wystawała.
Podobnie p. Durczok, co na antenie mówił, że pan JKM używa słów jakie by mu przez gardło nie przeszły
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pater patriae 2012-11-07, 22:19
KuroNoTenshi92 napisał/a:

Szkoda słów na takiego Pater patriae.
Jest fanatykiem i nic tego nie zmieni. Uważa się za najmądrzejszego bo jego PAN i BÓG coś powiedział i on to musi czcić.
To tak jak wytłumaczyć talibom, że idee, za które walczą nie są słuszne. NIE DA SIĘ!

Powiem Ci kolego, że jak spotkasz takiego Pater patriae w realu to usłyszysz od niego "a może frytki do tego?" lub "w czym Panu pomóc?". Kozak w necie, dupa w świecie - podsumowanie na rozładowanie atmosfery o naszym rodzynku.

Też chcesz dostać piwo? Dobrze, masz, uznajmy, że masz rację i nie wracajmy do tego.
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2012-11-07, 22:32
Pater patriae napisał/a:

No to widzę, że u ciebie z czytaniem kiepsko, chociaż i tak wiem, że nie przeczytałeś żadnego z tych programów.

Ehh, matołku, najpierw może dowiedz się co to jest prawica i lewica, a potem próbuj zabłysnąć.

Ad.1
Daj mi chociaż jeden przykład partii, która spełniła swój program polityczny np w 80%-90%. Możesz się na 100% pokusić.
Podpowiem, taka partia nie istniała.

Nie program się liczy lecz czyny polityka i jego zachowanie.
Udajesz znawce a jesteś po prostu standardowym elementem ciemnej masy CO CZYTA I JEST MĄDRY lub kolejny idiota co wierzy w bajki.

Ad.2

Ja użyłem sformułowania skrajna prawica jeśli myślisz, że skrajna prawica równa się zwykłej prawicy. To masz coś z głową nie tak MATOŁKU.
Zgłoś
Pańcio 2012-11-07, 23:44
Sytuacja w Polsce jest prosta. PO i PiS zyskują na konflikcie między sobą- kto tego nie widzi, widocznie zgadza się z programem (z tego co przeglądałem parę lat temu dosyć podobne w wielu sektorach). A poglądy pana Korwina są mądre, podobają mi się, szczególnie polityka braku kompromisu. Jednak zdaję sobie sprawę, że te poglądy będą realne ale za 20-60 lat. Wtedy będą sięgać do przeszłości. W tej chwili pozostaje czekać na jednomandatowe okręgi i tam głosować na osoby godne bycia posłem.
Zgłoś
F500 2012-11-07, 23:58
No czym innym jest chyba gadanie o dupie maryni z kolegami, tak? Mozna kurew na wsadzać? No chyba można. Czym innym jest bełkotanie publiczne które obraża. Nie rozumiem dlaczego są debile na tej stronie którzy tego nie łapią.
Zgłoś
McSzczery 2012-11-08, 0:10 1
CYPRIAN napisał/a:

zawsze głosowałem i bedę głosował na korwina mikke to moj polityk na prezydęta , na a na premiera to juz bankowo

ja jednak myślę, że Komorowski to dla Ciebie strzał w dziesiątke
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 2:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 12:32
miałem coś napisać...skasowałem...napisałem jeszcze raz...skasowałem...i tak nikt nikogo nie przekona "że biało jest białe a czarne jest czarne"
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 13:42
Jest stronniczym prymitywem - fakt. Ale jak można inaczej ocenić jego oponenta w tej rozmowie (tj. JKM)? I ten, i ten jest zadufanym w sobie ulicznym mędrcem, którego w dyskusji nie interesuje dojście do jakichkolwiek konstruktywnych wniosków, a udowodnienie za wszelką cenę, że ich racje są lepsze.

Jaki poziom polityczny, tak dziennikarski...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem