Właśnie wróciłem z objazdówki po Rumunii. Taka scenka nam się przydarzyła
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym różni się rozjechany pies od rozjechanego cygana?
-
-
-
-
przed psem widać ślady hamowania
Ale z taborami te objazdy po rumunii?
- Jest Gaz ?
- Chyba nima
kurde o co tu biega w tym video ?
Date i godzinę sobie popraw w kamerce, bo jak na prawdę przejedziesz, to nie będziesz miał jakiejkolwiek linii obrony
@Mercury001
W związku z tym, iż na przedstawionym jako dowód w sprawie nagraniu oskarżony przejeżdża cygana za 2 tygodnie, Sąd nie może uznać iż tożsamość aktualnie przejechanego cygana jest zgodna z cyganem z nagrania, w związku z czym dowód oddala.
Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!! W takiej sytuacji należy się zatrzymać i użyć tzw. "cygańskiej pułapki"-rzucamy garść monet na przeciwny pas ruchu, mały cyganek zwabiony przynętą zajmuje się zbieraniem drobnych, a my czekamy i się rozkoszujemy widokiem nadjeżdżającego TIRa z naprzeciwka. uwaga: rzucać minimum 10monet(nominał i waluta nie ma znaczenia) żeby nie zdążył zebrać przed nadjeżdżającym pojazdem.
tupak napisał/a:
@Mercury001
W związku z tym, iż na przedstawionym jako dowód w sprawie nagraniu oskarżony przejeżdża cygana za 2 tygodnie, Sąd nie może uznać iż tożsamość aktualnie przejechanego cygana jest zgodna z cyganem z nagrania, w związku z czym dowód oddala.
sędzia Anna Maria Wesołowska zamyka rozprawę
A po tym rądzie jeździsz jak idiota:/
konto usunięte
2014-09-13, 19:15
co to tutaj robi? bez sensu jest ten filmik. rozumialbym gdybys go przejechal.