Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
konto usunięte 2012-07-29, 0:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-29, 0:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-07-29, 0:44 1
Greger napisał/a:

Jak się spawa zbiorniki z paliwem to zawsze w nich musi być paliwo bo pala się tylko opary a nie ciecz.

Tylko uważaj żeby obok spawanego zbiornika nie stało wiadro prądu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-29, 2:01 1
tak samo jak przy dystrybutorze z gazem pisze żeby nie palić... Ja paliłem i to nie raz na różnych stacjach i jak widać żyje. od żaru papierosa nic nie wybuchnie. Jak nie wierzysz puść gaz z zapalniczki na żar papierosa, stawiam 0,7 jak ktoś pokaże to na filmiku że od papierosa zapalniczkę odpalił.
Zgłoś
gambiterv 2012-07-29, 2:27
Zgłoś
Cysiek91 2012-07-29, 2:29
Zgłoś
nanab 2012-07-29, 3:40
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-29, 8:59 1
Zgłoś
feluke 2012-07-29, 10:00
gulivier napisał/a:

1bar= 10 decymetrow szesciennych /cm2

HAHAHAAHA, a to co... nowa jednostka energii butli??
Jezeli chciales byc mondry to trzeba bylo odrazu napisac 1bar=1kg/cm2 a nie robic przeliczenia do decymetrow wody jako jednoski masy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-29, 13:24
feluke napisał/a:

Jezeli chciales byc mondry to trzeba bylo odrazu napisac 1bar=1kg/cm2 a nie robic przeliczenia do decymetrow wody jako jednoski masy.

Zgłoś
konto usunięte 2012-07-29, 14:56
Jo żech jes Heniek i zapraszom na Jackass

jo żech jes Heniek i zapraszom na Jackass
Zgłoś
Cysiek91 2012-07-29, 18:28
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-29, 19:50
feluke napisał/a:

Ja tylko uswiadamiam takich tłumokow ja ty
A z tego co widze to tobie nie wyszło Geniuszu ...
Pozdrawiam
PS. Nie zapomnij worka na kapcie w poniedziałek
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem