Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mccoob 2012-10-23, 20:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 20:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
makabrax 2012-10-23, 20:35 1
Zgłoś
smoke86 2012-10-23, 21:16
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-10-23, 21:19 1
Zgłoś
suchy945 2012-10-23, 21:52 1
Zgłoś
Newbie2010 2012-10-23, 22:11
Nawet po zwykłym myciu na tarczach pojawi się nalot. Kwestia ilu minut? 30?
Tutaj mamy ładnie ściągnięte koła i padał deszcz, minęło pewnie kilkanaście godzin, wszystko jasne?
Zgłoś
EmpTy212 2012-10-23, 22:14
UWAGA ZABIERA GŁOS SPECJALISTA OD "RDZEWIEJĄCYCH TARCZ"

Wiele osób bierze rdze za wielkie parchy, dziury i bardzo chropowatą rudą powierzchnie. Taka jest prawda, iż przy deszczu po nocy goła stal nabiera rudawego nalotu. Sam doświadczyłem tego jak zacząłem oczyszczać felgę stalową z farby, oraz rdzy która miałem zamiar dokończyć następnego dnia i już następnego dnia miejsca oczyszczone gdzie nie było nawet rdzy tylko była farba obleciały rudym nalotem. W nocy trochę popadywało i to wystarczyło.

Weź jeden z drugim kawałek stali, ale stali a nie żadnego stalo podobnego stopu metalu, przetrzyj papierem ściernym aż do połysku i połóż na parapecie na noc, przy wilgotnym powietrzu zacznie się pojawiać rudy nalot.

Tak tak według większości osób zostanę skomentowany jako gimbus, niemający auta, któremu wydaje się, że coś wie. Bo przecież jak to możliwe, że oni nie wiedzą albo źle myślą. Tutaj dodam cytat ze znanego filmu który pasuje idealnie: "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Zgłoś
Master-PL 2012-10-24, 9:06
Zgłoś
T3rror 2012-10-24, 10:27
Zgłoś
makabrax 2012-10-24, 13:32

to dla wszystkich "znafcóf" co twierdzą że przez noc gówno się stanie z tarczami, całkowity czas trwania 180min, w obu naczyniach surowa woda o zawartości 20 mg/L żelaza, lewa butelka z dostępem powietrza, prawa bez...

i kuźwa, nalot, parchy, bąble itp. to wszystko jest rdza (utlenione żelazo) nie że to jest tylko nalot który wystarczy szmatą przetrzeć, a rdza to jest tylko na malowanym 20lat temu przegnitym kamazie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 13:46
Zdaje mi się, że to nie kolegi auto tylko z jakiejś ruskiej strony
Zgłoś
botanic18 2012-10-24, 14:19
Zgłoś
Master-PL 2012-10-24, 20:21
makabrax napisał/a:

to dla wszystkich "znafcóf" co twierdzą że przez noc gówno się stanie z tarczami, całkowity czas trwania 180min, w obu naczyniach surowa woda o zawartości 20 mg/L żelaza, lewa butelka z dostępem powietrza, prawa bez...

i kuźwa, nalot, parchy, bąble itp. to wszystko jest rdza (utlenione żelazo) nie że to jest tylko nalot który wystarczy szmatą przetrzeć, a rdza to jest tylko na malowanym 20lat temu przegnitym kamazie...

nie ma sensu pokazywać, bo oni i tak wszyscy wiedzą najlepiej
Zgłoś
HAL-9000 2012-10-24, 20:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem