👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Endriu napisał/a:
Pedał w najkach.
A mówią to zazwyczaj Ci których na nie, nie stać. Jak nie można mieć tego co się chce to trzeba zhejtować

juki napisał/a:
Airmaxy sa dla pedalow
Pewnie nawet nigdy nie miałeś na nogach AirMaxów, ale jesteś wielkim znawcą

DeSalvoo napisał/a:
A mówią to zazwyczaj Ci których na nie, nie stać. Jak nie można mieć tego co się chce to trzeba zhejtować![]()
Pewnie nawet nigdy nie miałeś na nogach AirMaxów, ale jesteś wielkim znawcą?
Hejeterem jedynie jesteś Ty tutaj. Wybacz, ale tylko pedał jebnie kobiecie jak mu nadepnie buta. Bitch please ...

Endriu napisał/a:
Hejeterem jedynie jesteś Ty tutaj
Zapoznaj się z definicją słowa "hejter", a później syp bezsensownymi postami. Przynajmniej będziesz robił to ze świadomością, że jesteś idiotą

@up super, a za rok trzeba będzie inne kupić bo te będą passe, i sieciówki zarobią na ludziach bez własnego stylu i osobowości.

Passe raczej nie będą, mają ponad 20 lat
Przykładowo Nike Air Force One obchodziły w tym roku 30-lecie a ludzie dalej w nich chodzą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie