👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

CzlowiekKupa napisał/a:
Po pierwsze, jest napisane nad filmikiem, a po drugie uczyli mnie w szkole, że po "według" osobę piszę się z dużej ( w listach np. ), ale to było lata temu i moze źle pamietam.
Tu nie chodzi o pisownie. Twoj podpis- Wszystkie Michały to pedały.
Dopisek pod nickiem PISTOLERRO- Michał mi na imię

niepoprawnymateo napisał/a:
Tu nie chodzi o pisownie. Twoj podpis- Wszystkie Michały to pedały.
Dopisek pod nickiem PISTOLERRO- Michał mi na imię
![]()
Zamilknij c🤬ko, albowiem niegodzien jesteś komentowania postów moich.

@up
Fajny avatar.
Co do tematu to chcialbym zobaczyc film jak ten koles sie budzi
Fajny avatar.
Co do tematu to chcialbym zobaczyc film jak ten koles sie budzi

Na pewno się bardzo ucieszy jak się obudzi.. a rano ma pewnie egzamin bo koledzy wstępnie go ubrali..

Demolka1920 napisał/a:
Niebieski to nie czasem ty
? Może stąd ta ksywka
![]()
Nie, niestety nie jestem taki szczupły.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie