Po pierwsze, jest napisane nad filmikiem, a po drugie uczyli mnie w szkole, że po "według" osobę piszę się z dużej ( w listach np. ), ale to było lata temu i moze źle pamietam.
Tu nie chodzi o pisownie. Twoj podpis- Wszystkie Michały to pedały.
Dopisek pod nickiem PISTOLERRO- Michał mi na imię

Tu nie chodzi o pisownie. Twoj podpis- Wszystkie Michały to pedały.
Dopisek pod nickiem PISTOLERRO- Michał mi na imię
![]()
Zamilknij c🤬ko, albowiem niegodzien jesteś komentowania postów moich.

Fajny avatar.
Co do tematu to chcialbym zobaczyc film jak ten koles sie budzi

Komentarze typu "C🤬je nie koledzy" wg. Mojego doświadczenia dają 2 typy osób, te które nigdy nie były na imprezie gdzie ktoś się zalał do nieprzytomnosci ( albo nigdy nie były na imprezie... ) albo osoby które same zalały się do nieprzytomnosci
![]()
Trudno Ci ogarnąć, że ktoś może mieć normalnych kolegów którzy nie odp🤬lają takich akcji jak się najebiesz?
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"K🤬a, czy on w ogóle żyje?
żyje, przecież ma otwarte oczy!

Komentarze typu "C🤬je nie koledzy" wg. Mojego doświadczenia dają 2 typy osób, te które nigdy nie były na imprezie gdzie ktoś się zalał do nieprzytomnosci ( albo nigdy nie były na imprezie... ) albo osoby które same zalały się do nieprzytomnosci
![]()
Moje doswiadczenie nakazuje mi poszerzyc Twoja liste o kolejne 2 typy osob:
-Osoby ktore maja wiecej niz 16 lat
-(to to akurat rzadko spotykane) osoby ktore maja mozg.
Nie, nie jestem zdziwiony ze we wszechstronnej wiedzy zebranej w Twym doswiadczeniu zabraklo tych informacji.

![]()
c🤬j

Niebieski to nie czasem ty
? Może stąd ta ksywka
![]()
Nie, niestety nie jestem taki szczupły.