Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
uważajcie na laseczki
konto usunięte • 2013-12-08, 18:48
siemanko sadole!
Po tym filmiku nic już nie bedzie tak samo. byłem tego świadomy ale nie spodzewałem sie aż takich drastycznych różnic. Nie zniechęcajcie się miniaturką.

OGLADAĆ OD 20 DO OKOŁO 40 SEKUNDY!!!!

P.S. filmik pokazała mi dzewczyna, nie jestem pedałem który ogląda filmiki mejkapowe.
Zgłoś
rafiki 2013-12-09, 0:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 0:38
Zanotować: Na następną randkę zabrać wiadro i szczotkę... Ewentualnie osikowy kołek
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 3:27
"P.S. filmik pokazała mi dzewczyna, nie jestem pedałem który ogląda filmiki mejkapowe" fakt, że tłumaczysz się w taki sposób w internecie sprawia, że jestes czymś gorszym niż pedał
Zgłoś
Marsto 2013-12-09, 6:11 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przemas1234 2013-12-09, 8:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gadriela 2013-12-09, 9:21 1
Taki makijaż jest sztuką... Podejrzewam, że większość kobiet nie maluje się w ten sposób, ponieważ nie zna technik jego wykonywania. Ja się maluję na duże okazje... na codzień lekko rzęsy maluje, bo mi się nie chce robić "tapety". Makijaż dodaje kobiecie pewności siebie i pozwala podkreślić atuty twarzy. Źle wykonany makijaż szpeci i widać go na kilometr! Dziewczyna z filmiku nie jest pasztetem... Nie widzicie, że oczy ma podpuchnięte? Pewnie zmywała twarz przed nakręceniem i podrażniła sobie skórę.

PS. Tacy koneserzy piękna? Pokażcie ryjki ocenimy
Zgłoś
kamil.hasta 2013-12-09, 9:27 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 9:40
vass napisał/a:

Tutaj dokładnie widać różnicę.

Aż tak dramatycznie bez tapety nie wygląda, harpun lepiej zostawić na gorsze okazy.
Zgłoś
Tassadar 2013-12-09, 11:19
Przed wygląda jak radrakan z fallouta a po wygląda jak czapla, tak źle tak niedobrze. Po co się pytam? Nauczyła się z bravo girls i teraz próbuje innych tym syfem zainfekować, i jeszcze pewnie ktoś to ogląda. Harpun w dziąsło musi być bo się rozpleni
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-12-09, 13:30
Ona jest szpetna nawet z tym makijażem
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 14:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 14:14 1
dożyłam dnia, kiedy katosu jest na sadolu. mogę umrzeć w spokoju.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 14:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 14:50
Męska ta pani.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 15:24
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem