👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@100burned.
Jedna lubi, druga nie. Jedna woli jak tylko czyste pieszcze, drugiej nie przeszkadza, czy ma czyste spocone itd. 3 natomiast nie bardzo lubi, lubi ale jak ma obslinione to zimno jej wtedy w stopy.
Jedna lubi, druga nie. Jedna woli jak tylko czyste pieszcze, drugiej nie przeszkadza, czy ma czyste spocone itd. 3 natomiast nie bardzo lubi, lubi ale jak ma obslinione to zimno jej wtedy w stopy.

Qunda napisał/a:
@100burned.
Napisz to jeszcze raz, tylko normalnie

KoniecZartow napisał/a:
Napisz to jeszcze raz, tylko normalnie![]()
Nie bede ci robił "pasty" pod walenie konia.
100burned. To łatwe. Musisz sie po prostu otworzyc, ze to lubisz przed dziewczyna, kobieta która ci się podoba.

Qunda napisał/a:
Nie bede ci robił "pasty" pod walenie konia.
100burned. To łatwe. Musisz sie po prostu otworzyc, ze to lubisz przed dziewczyna, kobieta która ci się podoba.
Nieee, tu nie chodzi o mnie. Ot trochę skonsternowany jestem tematem.

Gdzie wy tu widzicie gruba babę? Zdrowy chłopak, zostawcie go w spokoju.
pietras_ja napisał/a:
Tak, jesteś.
Do mnie?. bo Myślałem że to coś powazniejszego.
Ja bym to wysłał jego starej i obczajał ile dni nic nie stawia na fejsa hahah

trzyma tego pantofla jak kieliszek wina. możne niech jej ściągnie rajstopy i powącha
crystaldragon napisał/a:
Jak w wieku 10 lat podnieca się zapachem obuwia kobiet to w wieku 20 lat będzie upychał zwłoki prostytutek do beczek z formaliną
powiedz to Quentinowi Tarantino

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie