Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-02-03, 20:04
dionizodoros, a inkwizycja i obecna islamizacja Europy to c🤬j ? Spójrz na historię to może dostrzeżesz, że najgorsze zła jakie spotkały ludzkość mają podłoże religijne.Nie jestem przeciw wierze jako takiej ale przeciw temu jak tępe łby próbują nas indoktrynować i wykorzystywać religie do własnych celów.Człowiek jest jak pies musi mieć swojego pana który nim pokieruje w wędrówce przez życie, kogoś do kogo można kierować prośby i zrzucać winę gdy jest źle.Jestem ponad tym, wierzę w swoją podświadomość i nie obarczam żadnych bóstw winą za mój los.A teraz proszę kamienie w dłoń i możecie we mnie rzucać do woli z poczuciem wyższego dobra.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-03, 21:14
Skoro w europie więcej jest już zadeklarowanych ateistów niż wierzących, po co przejmować się indoktrynacją? Czy ktoś ci broni nie wierzyć? To czym się w ogóle tu przejmować?

p.s.

Gdyby nie katolicyzm, Europa byłaby na znacznie niższym poziomie rozwoju cywilizacyjnego.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-03, 21:52 1
Nie podobają mi się ich zwyczaje i sposób w jaki próbują je wdrażać.Nie ogarniam jak mając własny rozum i jakiś kręgosłup moralny można gw🤬cić kobiety czy zabijać żony.Żadne przyzwolenie od Boga czy człowieka do tego nie uprawnia.Chrześcijaństwo swoje krwawe krucjaty zakończyło już dawno ale swoje już nakradli.Jasna Góra 200m odemnie wypełniona złotem a pod jej murami głodni bezdomni.Jurek który swego czasu p🤬lnął żarówką z farbą w obraz na Jasnej Górze jest uznawany za psychicznie chorego.Miałem przyjemność pogadać z nim trochę na dołku okazuje się całkiem inteligentnym człowiekiem, żarliwym katolikiem który chciał zwrócić uwagę innych katolików by zamiast modlić się w ozłoconym sanktuarium wrócili na właściwe tory.

P.S. Jurek niedługo książkę wydaje
Zgłoś
rusofil 2013-02-04, 11:43
Znowu kwejk zamiast Sadola... To się robi c🤬jowe.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś