Nie znam fabuły tego oto filmu... ale pewnie wykonał go jakiś ćpun pod wpływem LSD albo halucynów
Enjoy.
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Konto usunięte
2013-04-24, 7:49
Sztuka k🤬a...
Co to jest LSD
Konto usunięte
2013-04-24, 9:24
LSD i grzyby to praktycznie to samo, ta sama substancja.
Konto usunięte
2013-04-24, 10:48
Cytat:
Nie znam fabuły tego oto filmu... ale pewnie wykonał go jakiś ćpun pod wpływem LSD albo halucynów
Nie żebym się przyp🤬alał ale napisałeś "LSD albo halucynów" jakby to były 2 różne substancje. LSD jest halucynogenem ale nie ma czegoś takiego jak "halucynów" co najwyżej można potocznie powiedzieć "halucynki" o grzybach psylocybinowych. Idąc dalej tym tokiem rozumowania bardziej poprawnie było by również napisanie potocznej nazwy dla LSD czyli: "Kwasa albo halucynków" Ponieważ LSD jest skrótem od substancji czynnej czyli "Lisergid Saeure Diaethylamide", a jeśli chcemy je zapisać kierując się nazwami substancji czynnych to powinno to wyglądać w taki sposób oto sposób: "LSD albo psylocybiny bądź psylocyny".
Konto usunięte
2013-04-24, 10:51
@pisak1991
Nie sfajdaj się.
chrapo12 napisał/a:
LSD i grzyby to praktycznie to samo, ta sama substancja.
Dietyloamid kwasu lizergowego i psylocybina to praktycznie to samo? Czego ja się tu jeszcze nie dowiem? Laboga..
Musk zozj🤬y
Ponieważ z powodu nieznanej i nierzozumiałej treści merytorycznej mój musk uległ zniszczeniu
jestem teraz zbyt głupi ażeby wstawić ilustracje muzg roz🤬bu.
nie wiem co on brał ale ja tez chce
No to teraz jak już banie zostały wstępnie zryte proponuje odrobinę twórczości niejakiego cyriak-a, którego filmy miały już okazje pojawiać się na sadisticu, serdecznie zapraszam.
K🤬a, ku czemu to idzie...
Oskar, Złote Palmy i Order Uśmiechu!
Konto usunięte
2013-04-24, 14:07
Kurde, ile ja tego szukałem! Dzięki wielkie, piwko poleciało.
Konto usunięte
2013-04-24, 20:55
Darkstep napisał/a:
Spełnia wszelkie warunki do nazwania tego sztuką nowoczesną i wyświetlania w galeriach