A ciemnota ludzka dalej nie widzi, że jest jeszcze szansa dla Polski. Janusz Korwin-Mikke...
Hehe, młody narkoman liczy na marihuanę.

Gdyby pis był przy władzy to mohery by się przesiadły z autobusów do waszych aut.
O JKM nie mówię bo o chorych psychicznie źle się nie mówi.
Może Ziobro coś zdziała, ale najpierw musi przestać rywalizować z kaczorem o radio maryja.
A tak serio to czy jedna kaczka czy druga (Donald duck,Kaczyński duck) i tak by r🤬ali bo każdy chce kasę dla siebie i co ma ich obchodzić jakieś bydło jak my ważne że kasa jest

Jak ktoś uważa że peło to mniejsze zło, to znaczy tylko tyle, że nie ma pojęcia co te sk🤬ysyny wyrabiają, tylko gapi się w ten zasrany tefałen codziennie o 19.00 i słucha propagandowej papki o "sukcesach" rządu i złym naziście-totalitaryście-kanibalu kaczyńskim.
(Nie jestem wyborcą pis)

(Nie jestem wyborcą pis)
Spoko, kiedyś dorośniesz i będziesz miał prawo do głosowania.

Kolejny debil śmieje sie z kaczynskiego kiedy tUSK r🤬a go w dupe
Tylko, że autor tego filmu również robi produkcje o Tusku... więc nie p🤬l głupot.
podpis użytkownika

Tusk r🤬a w dupę ale Kaczyński by was wyr🤬ał w dupę i podał do ryja.
Też sobie znalazłeś wymówkę... Tak się składa niedoj🤬y sierśiuchu że za PiS było lepiej i możesz sobie stękać i bulgotać z resztą gimbusów z sadola, ale fakt jest faktem

A ten cały VJ Dominion to kawał k🤬y, rozumiem satyrę jak z Tuskiem "Kurczaki ziemniaki" ale tutaj widać od razu antypisowską chorobę psychiczną, pewnie tatusiowi grożą pasiaki to trzeba walczyć z Kaczyńskim trójgłowym smokiem.

Też sobie znalazłeś wymówkę... Tak się składa niedoj🤬y sierśiuchu że za PiS było lepiej i możesz sobie stękać i bulgotać z resztą gimbusów z sadola, ale fakt jest faktem![]()
A ten cały VJ Dominion to kawał k🤬y, rozumiem satyrę jak z Tuskiem "Kurczaki ziemniaki" ale tutaj widać od razu antypisowską chorobę psychiczną, pewnie tatusiowi grożą pasiaki to trzeba walczyć z Kaczyńskim trójgłowym smokiem.
Sry ze sie wtrace do waszej dyskusji ale jak myslisz dlaczego gdy PiS byl przy wladzy bylo lepiej? Napewno nie dzieki wlasnie Jarkowi i spolce bo oni szukali tylko spiskow, zreszta nie wiem czy widzicie ale Jaro ma zapedy dyktatorskie, to jest chory czlowiek ktory moglby zniszczyc nasz kraj jeszcze bardziej. Ale wracajac do tego dlaczego bylo lepiej to Ci usiwadomie ze gdy PiS byl przy wladzy w 2005-2007 roku tak sie sklada ze nie bylo kryzysu, panswta rozwijaly sie i PiS nie ma nic do tego

Sry ze sie wtrace do waszej dyskusji ale jak myslisz dlaczego gdy PiS byl przy wladzy bylo lepiej? Napewno nie dzieki wlasnie Jarkowi i spolce bo oni szukali tylko spiskow, zreszta nie wiem czy widzicie ale Jaro ma zapedy dyktatorskie, to jest chory czlowiek ktory moglby zniszczyc nasz kraj jeszcze bardziej. Ale wracajac do tego dlaczego bylo lepiej to Ci usiwadomie ze gdy PiS byl przy wladzy w 2005-2007 roku tak sie sklada ze nie bylo kryzysu,...
Do tego momentu czytałem Twoje wypociny, tak Tusk i jego plagi egipskie... biedny Donek, całe życie pod górę, a to przecież taki zdolny i wykształcony poliy...tfu historyk. Trochę wiary ludzie w naszego Kim don Tuska, zawsze może być gorzej...gdy nadejdzie...Kacz...ten którego imienia nie wolno wymawiać.

Też sobie znalazłeś wymówkę... Tak się składa niedoj🤬y sierśiuchu że za PiS było lepiej i możesz sobie stękać i bulgotać z resztą gimbusów z sadola, ale fakt jest faktem![]()
Typowe dla każdego zwolennika PiS, agresywny pocisk "niedoj🤬y siersciuchu" zamiast konkretów. Widać z daleka, że zostałeś zdradzony o świcie.

A ciemnota ludzka dalej nie widzi, że jest jeszcze szansa dla Polski. Janusz Korwin-Mikke...

Tylko czemu Kaczyński, który w tym kraju tak naprawdę nie ma póki co nic do powiedzenia jest dla większości większym zagrożeniem niż Rząd, który rozpieprza nasz kraj ?
Tak właśnie działają "massmedia"

Istocie ludzkiej poprzez TV można wszystko wpajać

Uważają się za k🤬a mądrych a nie wiedzą sami ,że są sterowani propagandową nawałnicą.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem