👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boże... kolejny gimbus na youtube... cyckami pomachała i już jest na głownej. <facepalm>

muscas
Podejrzewam, że dlatego to zawitało na główną. Ja jednak wrzuciłem to ze względu na sadystyczną zawartość, nie chodziło mi o podrzucanie cyckami (: Chociaż teraz się przyglądając temu filmikowi stwierdzam, że przez to podrzucanie ten filmik wydaje mi się głupszy niż był
Podejrzewam, że dlatego to zawitało na główną. Ja jednak wrzuciłem to ze względu na sadystyczną zawartość, nie chodziło mi o podrzucanie cyckami (: Chociaż teraz się przyglądając temu filmikowi stwierdzam, że przez to podrzucanie ten filmik wydaje mi się głupszy niż był

Mnie to rozbawiło, nie bądźcie tacy poważni trzeba się wyluzować

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Mnie to rozbawiło, nie bądźcie tacy poważni trzeba się wyluzować
![]()
I mówi to ktoś zły, wręcz okropny.

dewianci
mimo wszystko innej wartosci to to nie ma. albo ja juz sie zrobilem stary i nie potrafie docenic

Fragless napisał/a:
Straci dziewictwo to jej przejdzie.
na oko ma z 13-14 tak więc już chyba straciła , dzisiejsze czasy .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie