📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ Koperek
Jak wolisz coś takiego od chwytakowego "śniadanie do łóżka" czy "napijmy się gorzoły" to nie mam pytań ;/
Jak wolisz coś takiego od chwytakowego "śniadanie do łóżka" czy "napijmy się gorzoły" to nie mam pytań ;/

Poznań, miasto...
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-09-14, 16:11 ]
doznań
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-09-14, 16:11 ]
doznań

dobry pomysł, słabo wykonany (tak, macie rację - nie zrobię lepszego). mogło to mieć więcej sensu, a nie tylko przerobiony akcent z wódką i marne naśladowanie tańca.

@Lasarr Czyli, jeśli zhejtuje swojego penisa od najgorszych zaczną na niego lecieć jakieś laski? To świetnie, zaczynam od zaraz!

Mogłoby być lepsze jak ktoś pisał =x Brakuje mi tutaj Hyuny =o Wolę oryginał <3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie