👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak jak nie lubię vlogerów, ze swoimi rewelacjami tak ten mi przypadł do gustu.
On pomija prawie co drugi fakt.
Nie podoba mi się to pomijanie, wcale a wcale.
A tak swoją drogą, to koleś nagrywa filmik, że mu się nie podoba knajpa i wrzuca to do Internetu. I to z jakim bulwersem, jakby go co najmniej okradli na pięć wypłat. Nie podoba się - trudno, idź żryj gdzie indziej. Ja bym nawet na taki pomysł nie wpadł, bo po co zaśmiecać jeszcze bardziej kochany Internet. Dziesięć lat temu Internet był znacznie lepszy.

A tak swoją drogą, to koleś nagrywa filmik, że mu się nie podoba knajpa i wrzuca to do Internetu. I to z jakim bulwersem, jakby go co najmniej okradli na pięć wypłat. Nie podoba się - trudno, idź żryj gdzie indziej. Ja bym nawet na taki pomysł nie wpadł, bo po co zaśmiecać jeszcze bardziej kochany Internet. Dziesięć lat temu Internet był znacznie lepszy.

U turasów w Szczecinie na Wernyhory to za 20 zł nakarmiłbyś całą rodzinę i jeszcze by dla psa zostało. Ci co ze Szczecina to wiedzą o czym mówię...

ale pierniczycie, jezeli to co pokazał na zdjęciach jest prawda to ze swietnej knajpy zrobila podrzędne g****. Wystarczy obejrzec vblog street food polska gdzie recenzwali ten lokal przed rewolucja i byla rewelacja.

Kubitron napisał/a:
110 zł za ogon homara o.0? Ide polować na homary.
U nas homary nie ,,rosną''

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie