Halman napisał/a:
1,5 godziny?
odsyłam co jeszcze można wrzucić na sadola:
Ty c🤬ja wiesz, co na sadola należy wrzucać od tego zacznijmy. Nawet swoje tematy dublujesz.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dla mnie spoko ale za drugim razem jak obejrzałem to jeszcze lepsze

K🤬a zajebiste to jest
Szkoda, że nie ma chociaż polskich napisów, ale ruskie mieli kupę roboty przy lepieniu tej plasteliny czy innego gówna xD

Szkoda, że nie ma chociaż polskich napisów, ale ruskie mieli kupę roboty przy lepieniu tej plasteliny czy innego gówna xD
Halman napisał/a:
1,5 godziny?
odsyłam co jeszcze można wrzucić na sadola:
Ty lepiej siebie odeślij na tiktoka albo inne gówno
Znakomita produkcja! Super wykonana, ciekawa choć szczątkowa fabuła. Zajsbiscie napisani bohaterowie i wszystko dzieje się w jednym miejscu.
A sadol w komentarzach jak zwykle. Jednemu się nie chce oglądać bo długie ale fortnite na Twichu to zap🤬la 16 godzin dziennie żeby matka tylko żarcie dawała. A drugi kładzie lache na dobre dzieło bo mu język rosyjski przeszkadza choć historię polsko-rosyjską zna równie dobrze co Ziobro K🤬a J🤬a polskie prawo.
A sadol w komentarzach jak zwykle. Jednemu się nie chce oglądać bo długie ale fortnite na Twichu to zap🤬la 16 godzin dziennie żeby matka tylko żarcie dawała. A drugi kładzie lache na dobre dzieło bo mu język rosyjski przeszkadza choć historię polsko-rosyjską zna równie dobrze co Ziobro K🤬a J🤬a polskie prawo.
Gdy zobaczyłem 1.5h to wiedziałem że było tu dużo napracowanka. Obejrzałem całe
Zajebiste w c🤬j
i są angielskie napisy
Niech ktoś zrobi Polskie napisy do tego