📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

dlatego ja jezdze fiatem, nikt mnie dresem nie nazwie, nikt nie powie , ze bmw to to, vw to tamto... Fiat dobry jest... 5lat go mam , 0 usterki

Mockba napisał/a:
Choćby miał 5000 koni i 0,1 do setki, to zawsze pozostanie golfem - samochodem do wożenia ogórków.
A twój pierwszy samochód (o ile w ogóle jakiś kiedykolwiek miałeś) to pewnie było BMW albo Mercedes, co?
misio1631 napisał/a:
widzę ktoś z calibra teamu...jak ktoś kto preferuje ople ma czelność narzekać na VW
a tu sie kolega myli, poprzednio mialem vectre b v6, teraz vectre c w kombiaku i planuje omege b fl 3.2 :]

Golf zawsze pozostanie golfem i nie ma sensu pakować w to auto kasy...
Pamięta ktoś filmik o mocnym maluchu który do 200km/h miał mniej niż ta kupa złomu?
PS: Życie jest za krótkie aby jeździć golfem...
Pamięta ktoś filmik o mocnym maluchu który do 200km/h miał mniej niż ta kupa złomu?
PS: Życie jest za krótkie aby jeździć golfem...
Mockba napisał/a:
Choćby miał 5000 koni i 0,1 do setki, to zawsze pozostanie golfem - samochodem do wożenia ogórków.
Mockba coś ty taki wulgarny?
Nie rozbiłeś przypadkiem ostatnio swojej dwudziestoletniej zdezelowanej BM-ki przy nieudolnej próbie driftu na śniegu?

może ktoś mi wyjaśnić jak to działa, że zmieniając biegi, cały czas drążek ciągnie do siebie ?
babycow napisał/a:
dlatego ja jezdze fiatem, nikt mnie dresem nie nazwie, nikt nie powie , ze bmw to to, vw to tamto... Fiat dobry jest... 5lat go mam , 0 usterki
![]()
no właśnie fiatem, może kiedyś kupisz samochód

UP@ sekwencyjny wybierak, chyba z hydraulicznym sprzęgłem
Aktualnie nikt. Lepiej zostać przy autach produkowanych rocznikiem do 2001-2002 maks, reszta to szit który musi paść. Zaraz ktoś pewnie wyskoczy, że ma auto z 05 roku i jest zajebiste. Może być zajebiste ale w większości tych aut naprawa pomijająca serwis albo drogiego mechanika wyspecjalizowanego i ze sprzętem jest nie możliwa. Dziękuje dobranoc.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie