Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
VW Golf MK2 AWD 1,8L 16V 1013Ps und 891Nm 16Vampir

Tak jak w temacie , wskrzeszenie nowej mocy w starym porządnym VW

PS. nie wiem czy było , ale po tagach nie znalazłem ...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
shadowq 2012-01-31, 16:28 2
Sam wolałbym takiego Golfika niż jakieś BMW za 100 tyś. Poprostu wolę takie cichociemne maszyny i mnie takie coś bawi.
Zgłoś
marcinsud 2012-01-31, 16:35
jirki napisał/a:

... I co z tego, skoro to i tak golf... :/
przepraszam, ale mógłby mieć nawet 2000hp, to i tak wolę 200-konnego mustanga albo chevy SS...

pisząc chevy ss masz na myśli ten koncept z 2003 czy bliżej nieokreślony model chevroleta super sport
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 17:05 6
nie ma to jak KR na mechanicznym wtrysku z wielkim turbo..... <lol> pozdrowienia dla vwmaniaków !! od ekipy z VWSLASK.PL

PS. EmpTy212 ssij ..... haha pewnie jezdzisz DAJEWO i zazdrościsz
Zgłoś
jirki 2012-01-31, 17:11
marcinsud napisał/a:

pisząc chevy ss masz na myśli ten koncept z 2003 czy bliżej nieokreślony model chevroleta super sport

mustang '69
chevy SS '80
camaro '67, '68, aczkolwiek przyznam, że ten nowy też całkiem, całkiem.

każdemu, kto chciałby powiedzieć, że te auta też "kosztują"... moim zdaniem to, co on włożył w ten silnik prawdopodobnie na jednego z wymienionych by starczyło....
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 17:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazislaw 2012-01-31, 17:38
A ja to o nutkę zapytam, proszę o tytuł
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 17:54
Za takiego golfa bym buraków nie bluzgał jakby się wozili po mieście z zimnym łokciem
Zgłoś
pkh 2012-01-31, 18:12
ja tak samo. wolę mieć starą astre z zajebistym silnikiem i objeżdzać jakichś bogaczy w betkach i audi
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 18:18
Jaranie się samochodami to gimbusiarstwo takie filmiki powinny być od razu usuwane
Zgłoś
giru666 2012-01-31, 18:36 1
Muzyka : Theatres des Vampires - Figlio della Luna (Mecano cover)
Zgłoś
głodny 2012-01-31, 18:40
Fajne ma ciśnienie spalin skoro na wysokich obrotach ssaka wyrywa w kosmos.
Ciekawe czy tak samo ściąga kiecki laską pod remizą
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 18:57
Bałbym się, że to bydle zerwie się z łańcucha. Przy tej masie to pewnie jeszcze na piątce spali kapcia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 19:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 20:23
Zgłoś
seboo991 2012-01-31, 20:44
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem