Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr.lecter napisał/a:
Frajer jesteś, że wiedząc to wszystko dałeś się tak wykorzystywać.
A co do Chińczyków to po c🤬j im te maseczki tego nie wiem. Oni tam nie wiedzą, że Putin 24 lutego 2022 pandemię odwołał?
To jest dopuszczalne systemowo. Resortowe dzieci mają firmy, ludzi w zusie, skarbówce. Nie dałem się wykorzystać. Zmieniłem pracę, jak się pozbierałem. Nic nie wskórasz z nimi. Pożarłem się o chorobowe za kilka dni zwolnienia. Opłacałem i mnie chcieli strugnąć.
dr.lecter napisał/a:
A co do Chińczyków to po c🤬j im te maseczki tego nie wiem. Oni tam nie wiedzą, że Putin 24 lutego 2022 pandemię odwołał?
U nich pewnie te pandemie to dostają co tydzień nowe.
Podejrzewam że szefu mu za to że nic nie robił to przerwę zabral
dr.lecter napisał/a:
Polacy są tak głupi, ze gdyby covid był bardziej śmiertelny to wszyscy by zdechli. dla was noszenie maseczki to obraza honoru durnie.,