W to:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
Nie wiedziałem, że Zygmunt Chajzer robi teraz w zagranicznych programach, nowa fryzurka, nowy desgin!
Mmmm, hall'a kitchen
To chyba jedyny program, gdzie można usłyszeć jak Ramsey przeklina i nie jest "wypikany"
Za tego Pana zawsze poleci piwko z mojej strony
Gdyby ktoś nie wiedział na nim musiała się wzorować Magda Gessler żeby pasowała do kuchennych rewolucji..
no ok gosciu przykozaczyl ale z drugiej strony...czekalem wiecznosc na material kiedy ktos temu szefunciowi pojedzie w sposob jak on jedzie innym
piwko dla kozaka
? przeciez to jest fake O.o lubie ten program ale tam nic nie ma naprawde. to tak samo jakbys powiedzial co sie stalo w pamietnikach wakacji ;d
a skad mozesz wiedziec ile zarabia? odezwal sie -.-
gargo napisał/a:
Ten debil zarabia dziennie więcej niż ty na zasiłku wyciągniesz do końca żałosnego życia
a skad mozesz wiedziec ile zarabia? odezwal sie -.-
ru_ziolo napisał/a:
Program z debilami,robiony przez debili dla debili.
Jak już załapiesz podstawy angielskiego w gimbazie to ten debilizm jest całkiem zabawny i przyjemnie się ogląda.
gargo napisał/a:
Ten debil zarabia dziennie więcej niż ty na zasiłku wyciągniesz do końca żałosnego życia
ehhh znowu kasa.
Nie znasz mnie, na zasiłku nigdy nie byłem.Nie wiesz ile zarabiam.
Rozumiem, że ten zasiłek to z własnego doświadczenia?
Spokojnie w końcu znajdziesz pracę dostosowaną do swojego wykształcenia.
Buhahahahha! Myślałem, żę ten starszy kuchol sie troszkę obsrał, ale końcóweczka gdy ten chłopaczek się potknął a gordon zimno "watch the step". I pokazał młodemu gdzie jego miejsce w stadzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie