📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15

Beznadzieja do sześcianu. Strefa zgniotu praktycznie nie ruszona a tu facet z krwiakiem i zerwany rdzeń kręgowy u kobiety. Samochód powinien jeszcze wybuchnąć, niczym na filmach akcji klasy B.
Składam reklamacje do Sadistic.pl dlaczego fajna dupa umarła a koleś nie ?
Zawsze mówiłem, że te pasy bezpieczeństwa prędzej czy później nas pozabijają

"powinna nie zapinać pasów"
<nie wiem jak dodać ikonkę facepalmu ale powinna mieć tak z 50cm w tym przypadku>
A jak ktoś ma to niech wstawi taki filmik bez pasów, niech sobie ludziska (trolle?) popatrzą.
<nie wiem jak dodać ikonkę facepalmu ale powinna mieć tak z 50cm w tym przypadku>
A jak ktoś ma to niech wstawi taki filmik bez pasów, niech sobie ludziska (trolle?) popatrzą.

bania88 napisał/a:
Niewiem czy zauwazyles, ale na filmie koles prowadzi![]()
Patrz faktycznie

Ale to i tak jej wina

Ale mi się zajebiście zgrało z: Motörhead - God Was Never On Your Side

Drodzy specjaliści od crashtestów, doktorzy medycyny, profesorowie fizyki. Tutaj chodzi tylko o to, żebyście jeździli wolniej i zapinali pasy. Naprawdę nie ma w tym podwójnego dna.
Zawsze uważałem, że jeśli o bezpieczeństwo chodzi to taki pasy są marnym substytutem pasów punktówych
To też róznie bywa. we wrześniu miałem poważny wypadek. Gdyby nie pasy, wyleciałbym przez przednią szybę i najprawdopodobniej bym zginał( a raczej na sto procent). a z drugiej strony pasy polamaly mi 4 zebra z lewej strony, uszkodzily pluca i brzuch. Jednak chyba wole je zapiąć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie