👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PsikutaBezS napisał/a:
R🤬ała się z koniem na farmie wujka to co się dziwisz.
Z czarnym koniem.

[ Dodano: 2024-12-16, 03:37 ]
W liceum uczyłem się amerykańskiego języka migowego głównie po to, by poderwać głuche dziewczyny. W mieście niedaleko mojej szkoły było kilka głuchych szkół średnich. To mogło być życie.
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"
Piękna chwila
Nie zrozumie ten, kto rodzicem nie jest... gratulacje dla rodziców.

ej ja wiem że to sadol, flaki, odcięte głowy etc
no ale na tym filmie autentyczny wzrusz, gdy ogarnęła że gówniak z niej wypadł, i zdała sobie z tego sprawę.
i to jej szczęście.
kapitalna sprawa.
akcja do 0:20
no ale na tym filmie autentyczny wzrusz, gdy ogarnęła że gówniak z niej wypadł, i zdała sobie z tego sprawę.
i to jej szczęście.
kapitalna sprawa.
akcja do 0:20

podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"
JoSeed napisał/a:
Piękna chwila Nie zrozumie ten, kto rodzicem nie jest... gratulacje dla rodziców.
Rodzicem nie jestem a rozumiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie