Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W Izraelu wybrano Miss Holokaustu
Konto usunięte • 2013-08-27, 11:52
Piękne suknie, lśniąca biżuteria i wytworne fryzury. 18 pań stanęło na scenie w Maccabi Haifa Basketball Club podczas finału konkursu piękności Miss Holokaustu.

Konkurs odbył się już po raz drugi. W tegorocznym finale znalazły się panie w wieku od 70 do 94 lat, wszystkie są byłymi więźniarkami obozów koncentracyjnych.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-28, 22:36
"A twój szczęśliwy numerek to..."
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-28, 22:37 2
Przeżyły, bo były r🤬able.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-28, 22:40
mogliby zrobic sesje w krematorium
Zgłoś
Presty 2013-08-28, 22:42
"W tegorocznym finale znalazły się panie w wieku od 70 do 94 lat,"

nie wiem jak Wy, ale ja zazdroszczę

Wieku i ZABAWY, Sadole:

1. Nie dozyjecie
2. Już w wieku 35 lat zamiast mózgu (siedząc tyle na kompie) będziecie mieć jajeśnicę zamiast mózgu
3. Nie rozumiecie ironii

Zgłoś
Caban1908 2013-08-28, 22:45 5
@ up
jedynie co można nie rozumieć to składni czy c🤬j wie czego w zdaniu z numerem 2, Bronisławie Komoruski.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-28, 22:47 3
A dla nowej Miss będzie bilet w jedną stronę do Niemiec oraz 3 dni w Hotelu Dachau do tego wydanie kolekcjonerskie Mein Kampf.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-28, 22:47
oooo doszedłem <3
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-28, 23:01 1
Mamy wspólną historie z ż🤬dami przez setki lat. Mieszali się z Polakami i wielu z was którzy nienawidzą ż🤬dów mają pochodzenie ż🤬dowskie. Nosz k🤬a rozumiem nienawidzić ale trzeba mieć jakiś powód a nie uderzać na ślepo we wszystkich. Może ktoś mi wytłumaczyć za co ie lubimy ż🤬dów. Murzyni fakt dzikusy (przykład stany) ko🤬y poj🤬i (przykład cały świat), a ż🤬dzi??? ja mam jedną koleżankę i jest mega spoko... nawet polska patriotka.
Zgłoś
greene 2013-08-28, 23:23
Wydaje mi się, że nie ma nic bardziej nonsensownego, poza oczywiście prężną działalnością KK jak i tabu islamistów, niż ugroteskowianie i pokazywanie w tym świetle kobiet, które w czyimś zamiarze, miały spłonąć w piecu. Nie ujmując nikomu korzystania z profitów życia, zabawy etc etc, jest to dość niedorzeczne.

Rzekłbym, nie na miejscu i zapewne zrealizowane w określonym zamiarze propagandowym.

podpis użytkownika

Vanitas vanitatum et omnia c🤬j ci w dupe.
Zgłoś
Helvete 2013-08-28, 23:45 1
prosimy na wybieg kandydatke z numerem 6576421
Zgłoś
Vadim 2013-08-29, 1:02 1
MówięPrawdę napisał/a:

Mamy wspólną historie z ż🤬dami przez setki lat. Mieszali się z Polakami i wielu z was którzy nienawidzą ż🤬dów mają pochodzenie ż🤬dowskie. Nosz k🤬a rozumiem nienawidzić ale trzeba mieć jakiś powód a nie uderzać na ślepo we wszystkich. Może ktoś mi wytłumaczyć za co ie lubimy ż🤬dów. Murzyni fakt dzikusy (przykład stany) ko🤬y poj🤬i (przykład cały świat), a ż🤬dzi??? ja mam jedną koleżankę i jest mega spoko... nawet polska patriotka.

Polacy nie lubią Ż🤬dów bo zawsze oni byli lepsi. To do nich należała wiekszość kamienic, to oni otwierali różne sklepy, małe przedsiębiorstwa (typu szewc, krawiec, itp.) i zatrudniali polaków, a co za tym idzie posiadali duże majątki (złoto i inne kosztowności). Też tego nie rozumiem tak jak Ty Piwko.
Zgłoś
SamSpirytus 2013-08-29, 1:38
Ż🤬dom to już się w dupach poprzewracało...

podpis użytkownika

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-29, 3:18
ja dodam od siebie dwa merytoryczne argumenty przeciwko ż🤬dom;

-dobry ż🤬d to martwy ż🤬d
-ż🤬d to frajer ż🤬d to buc żyje po to by go tłuc
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-29, 5:26 1
od rzekomego holokaustu minęło tyle lat a oni nadal kręcą tą szopkę.
Zgłoś
Anders Breivik 2013-08-29, 10:32
damian88719 napisał/a:

Moja faworytka do wygranej: "Mydyljana"

Obrazek

Po c🤬j to mydlane fałszerstwo propagować? "Biedne ż🤬dki Hitler z nich mydło robił". Gówno prawda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie