Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:15
Dziesiątki kontenerów wpadły do wody ze statku towarowego w Kalifornii
W porcie doszło do sytuacji awaryjnej - około 70 kontenerów towarowych wpadło prosto do wody.
Przyczyna wciąż nie jest znana, brak ofiar. Nie odnotowano również wycieków ani skażenia środowiska.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
mun66 2025-09-11, 4:17 2
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Ktoś zamawiał ostatnio iPhony alba MacBooki? To macie pecha pedały 😃

Apple wozi je samolotami pedale.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-09-11, 7:40 1
mun66 napisał/a:

Apple wozi je samolotami

Zgadza się.

W tym roku firma Apple czarterowała loty towarowe w celu transportu iPhone'ów drogą powietrzną ze swoich zakładów produkcyjnych w Indiach do Stanów Zjednoczonych, aby uniknąć grożących jej ceł pod rządami administracji Trumpa.
Operacja obejmowała przewiezienie 600 ton iPhone'ów co najmniej sześcioma odrzutowcami towarowymi do miast takich jak Los Angeles, Nowy Jork i Chicago, a także współpracę z władzami Indii w celu przyspieszenia odprawy celnej na lotnisku w Chennai.
Zgłoś
parapsychol 2025-09-11, 8:01
i znowu chinczyk bedzie pisal ze gumowa lala nie dojedzie bo kurier zawiudl ;(
Zgłoś
analnybobek 2025-09-11, 8:24
i H kolejny miesiąc czekania na pasek do zegarka za 8zł
Zgłoś
Driver19cm 2025-09-11, 14:57
Bulbulator napisał/a:

One w p🤬du nie były przeznaczone.
Poszły do wody morskiej zamiast do Twojego dupska. Teraz bez tych korków będziesz ślad na podłodze zostawiał spacerując po mieszkaniu.

Ja tych korków do wanny używałem....
Zgłoś
mun66 2025-09-11, 16:55 1
Zulu-Gula napisał/a:

Zgadza się.
W tym roku firma Apple czarterowała loty towarowe w celu transportu iPhone'ów drogą powietrzną ze swoich zakładów produkcyjnych w Indiach do Stanów Zjednoczonych, aby uniknąć grożących jej ceł pod rządami administracji Trumpa.
Operacja obejmowała przewiezienie 600 ton iPhone'ów co najmniej sześcioma odrzutowcami towarowymi do miast takich jak Los Angeles, Nowy Jork i Chicago, a także współpracę z władzami Indii w celu przyspieszenia odprawy celnej na lotnisku w Chennai.

Nie tylko w takich sytuacjach. Generalnie używają samolotów. Kiedy np. zamawiasz MacBooka w nietypowej konfiguracji, to leci on do Polski bezpośrednio z fabryki w Chinach przez Koreę, Emiraty i Niemcy.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-11, 18:28
Driver19cm napisał/a:

Ja tych korków do wanny używałem....

Teraz to kit nam tutaj wciskasz.
Sam napisałeś o korkach do anala.
Chcesz nam tutaj zakomunikować, że Twoje dupsko ma formę odpływu z wanny łazienkowej?
Zgłoś
Lukash2107 2025-09-11, 21:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MagnesNaCipy 2025-09-12, 18:20
Bulbulator napisał/a:

One w p🤬du nie były przeznaczone.
Poszły do wody morskiej zamiast do Twojego dupska. Teraz bez tych korków będziesz ślad na podłodze zostawiał spacerując po mieszkaniu.

Dziękuję w imieniu Syrenek
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-12, 19:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zpider 2025-09-13, 16:46
Driver19cm napisał/a:

I w p🤬du poszły moje korki analne

korki analne w p🤬du??? ale jakto ??? jak to możliwe ??? dlaczego ??? tyle pytań....
Zgłoś
ponuryklecha78 2025-09-17, 17:45
Driver19cm napisał/a:

I w p🤬du poszły moje korki analne

te korki do dupy są
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem