Zanim zaczniesz się przyp🤬alać innych, pierw popatrz na siebie i swoją wybitną interpunkcję.
Interpunkcja w niczym nie utrudnia zrozumienia mojego zdania. Ale ok. W takim razie słowo ,,pierw" jest obecnie uznane za nieprawidłowe. To, że u was na wsi tak gadają, to nie oznacza, że to poprawnie.
Mój przepiękny śląski język .
Sorry, ale język śląski jest c🤬jowy. Po prostu c🤬jowo i głupio brzmi.
Jprdl jakie trzeba mieć smutne życie żeby zaczepiać obcych ludzi i nagrywać jakieś c🤬jowe filmiki i jeszcze ten akcent wieśniaka. Wyszedł spod kamienia, pierwszy raz na oczy widział czarnego?
Poza tym co jest zabawnego w tym filmiku, koleś zapytał tamten powiedział że nie rozumie i koniec. Gdyby chociaż jakaś śmieszna rozmowa się wywiązała jakaś puenta a tu nie ma nic. do pieca z tym gównem
Starego ci zaczepił czy jaki c🤬j?
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęJprdl jakie trzeba mieć smutne życie żeby zaczepiać obcych ludzi i nagrywać jakieś c🤬jowe filmiki i jeszcze ten akcent wieśniaka. Wyszedł spod kamienia, pierwszy raz na oczy widział czarnego?
Poza tym co jest zabawnego w tym filmiku, koleś zapytał tamten powiedział że nie rozumie i koniec. Gdyby chociaż jakaś śmieszna rozmowa się wywiązała jakaś puenta a tu nie ma nic. do pieca z tym gównem
wez go do domu niech ci sra na leb i bedzie git.
Co k🤬a tyle tego robactwa juz na kwadracie w Katowicach macie??
podpis użytkownika
Ola gringoTo naprawdę trzeba mieć szaloną odwagę, albo być poj🤬ym żeby chodzić po mieście i pytać się ludzi czy to oni srali do jeziorka.
To nie odwaga, to głupota.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.