👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hehe, akcja przeciwko internetowi a na końcu 3 adresy internetowe ;D

W jakim świecie żyję? Wyjechałem do szwablandi w poszukiwaniu pracy, która pozwoli mi na normalne życie w mojej jakbyniebyło ojczyźnie, moje państwo zezwoliło mi na zostawienie przyjaciół tysiące kilometrów dalej nie dając mi możliwości robienia tego, czego mnie nauczyło, nie ma do kogo się odezwać, bo tu pogawędka z każdym to jak rozmowa o tym ile ludzi dziś do gazu pójdzie. Piję jakieś szczoch-piwo, bo piwem bym tego nie nazwał, ładnych dziewczyn to w promieniu 50km na palcach jednej ręki policzę a oni mi chcą powiedzieć, żebym ograniczył internet i wyszedł na miasto ...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie