👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ebeebe_ebeebeebe napisał/a:
To i tak dobrze że typ się nie udusił jak tak
czyli mówisz ze srając po trochu narażamy życie ?
Jeżeli to jest CNG to miał szczeście bo to tylko mały wyciek, jak wybucha butla CNG to niema auta
Ktoś może wytłumaczyć jakim cudem wybuch co wygiął blachę nie zrobił nic człowiekowi?
Szparas napisał/a:
Ktoś może wytłumaczyć jakim cudem wybuch co wygiął blachę nie zrobił nic człowiekowi?
Wygiął nie sam wybuch, a ciśnienie jakie wytworzył. Gościa też pewnie "ścisnęło", więc zapewne dostał mocno po bębenkach, ale jednak w takich sytuacjach ciało ludzkie jest "mocniejsze" od blachy... zwłaszcza jak to blacha od łady

TranzystorWyklęty napisał/a:
Propan się ulatniał, osiągnął z powietrzem proporcje, przy których wszystko może spowodować zapłon
Brawo specjalisto. Może chodziło o przekroczenie DGW i wybuch. Niegroźny bo facet żyje. Auta na propan jeżdżą tak? Znaczy na stacji do Lanosa leją ci propan?
mkv91 napisał/a:
Jeżeli to jest CNG to miał szczeście bo to tylko mały wyciek, jak wybucha butla CNG to niema auta
Ogólnie żeby butla wybuchła TezebA się postarać. W 99% wybucha gaz nie butla. Odstaw teleexpres.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie