Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Gdyby w Hollywood kręcili teraz jakiś film katastroficzny to nawet nie muszą stosować efektów specjalnych bo mają gotowy klimat:

i jeszcze jeden filmik

Tutaj zniszczenia w dzielnicy Pacific Palisades w północnym Los Angeles

tutaj jeszcze pożar pewnej nieruchomości wystawionej na sprzedaż za 35 mln. $

żeby udrożnić ulice użyto buldożera do usuwania porzuconych aut

ale i tak najważniejsze to żeby wystawiać mandaty nieprawidłowo zaparkowanym pojazdom

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka 2025-01-10, 23:37 2
rafalxp napisał/a:

oj tam oj tam dostaną ubezpieczenie prawda.... ? prawda ??
Bo coś wczoraj patrzyłem w TV że te tereny są zagrożone pożarami i tak samo trzęsieniami ziemi i nikt tego nie ubezpieczy,są niby jakieś programy stanowe.;E

Na to prawacy mają sposób: u Karolinki ustanowili prawo że przy ustalaniu stawek za ubezpieczenie nie wolno stosować badań naukowych na temat zmian klimatu.

Zaś lewacy na pustyni stawiają uprawy awokado (które potrzebuje 10 razy tyle wody co większość roślin).

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
pazuzu 2025-01-10, 23:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MichalED 2025-01-10, 23:49 9
A mnie tam ich nie szkoda. Kasy jak lodu, tipi z tektury to niech się jara. Oni mają w dupie czarnej nasze problemy a ja mam się przejmować co się dzieje u wujka sama... Pfy.
Zgłoś
Janko 2025-01-11, 0:20 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2025-01-11, 0:34 3
Zgłoś
diacon 2025-01-11, 0:45 8
[ Dodano 2025-01-11, 00:56 ]
pazuzu napisał/a:

Jprdl co ma się "lewctwo" do pozaru? A jak palił się texas rok temu i spolonelo prawie 450 tys hektarów to czyja wina? prawackich katoli bo głosowali na Trumpa i chodzili do kościoła? serio skąd biorą się tacy idioci jak ty 🤦‍♂️

W Kalifornii pożaru można było uniknąć lub ograniczyć skutki, polityka lewactwa te ich chore umysłowe wykwity powodują że staje się niebezpieczna dla ludzi i zwierząt, zrozum to. Pożary w Teksasie są innej natury,. Raz sierpem raz młotem lewacką hołotę. Wybory w USA, lewacka narracja i zakłamanie podczas kampanii wyborczej jest dobrym przykładem że im nie można ufać!
Zgłoś
cocktajl 2025-01-11, 1:03 1
No ale scenografie do kolejnego blade runnera już mają za friko. 😎
Zgłoś
Kochamadministracje 2025-01-11, 1:36 2
Dziwię się że jest jeszcze czym tam oddychać
Zgłoś
Sztruks 2025-01-11, 8:10 1
User1234560 napisał/a:

Myślę że to nie przypadek

Będą budować 15 minutowe miasta
Zgłoś
Megatrans666 2025-01-11, 10:10 2
Zgłoś
diacon 2025-01-11, 10:18 3
cocktajl napisał/a:

No ale scenografie do kolejnego blade runnera już mają za friko. 😎

Ja bym wykorzystał do Constantine 2

Zgłoś
panar3 2025-01-11, 11:44 1
Zgłoś
pazuzu 2025-01-11, 12:17
Zgłoś
Liczer 2025-01-11, 12:48 1
Po to była ta dziwna mgła wcześniej, aby uzyskano specjalny efekt. Coś jak piekło.
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-01-11, 13:39
diacon napisał/a:

Lewactwo za głupotę musi płacić słono, Kalifornia to stolica lewactwa, aktorzy lawirowali sobie na paradach, wspierali lewacką władzę która odcięła im dotację na straż pożarną i nie rozbudowywano systemów przeciwpożarowych, totalne samozaoranie!! Teraz widzicie że nie e umysł a rozum się liczy, nie to co sobie lewactwo wymyśli swoim chorym umysłem, ale rozum i mądrość. W Polsce i UE trzeba też zrobić z tymi idiotami porządek.

Ameryka i jej gospodarka w skrócie:
- państwo z tektury i gipsu - zero ceglanych budowli oprócz murów wokół posiadłości!
- kilka firm ubezpieczeniowych padnie - państwo (społeczeństwo) poniesie skutki głupoty!
- lewactwo ma się dobrze, bo ładnie wygląda jak płacze w TV!

Za dwa lata zapomną o pożarach i będą bawić się dalej zamiast zbudować infrastrukturę PPOŻ! I tak w kółko!
I jeszcze pewnie zarządzą zrzutę narodową na poszkodowanych z której 80% pójdzie do złodzieji! Jak u nas po powodziach! Ale ludzie lubią to!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem