Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2022-06-07, 11:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
AutisticPussy 2022-06-07, 13:09 1
Coroczne wydarzenie z miasta w którym mieszkam, Gloucester. Dziura straszna nie polecam.
Zgłoś
freddy.krueger 2022-06-07, 15:16 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2022-06-07, 16:08 3
taka tradycja, przypomnę tylko, że w Polsce jest wioska, która co roku wiesza na linie psy i nimi kręci. Pies ze strachu sra i po ilości gówna decydują czy następny rok będzie pomyślny.
Zgłoś
robj 2022-06-07, 16:13 1
Już nie długo ! Wszyscy za wszystkim będziemy tak biegać ! I to napewno zabawa nie będzie
Zgłoś
konto usunięte 2022-06-07, 16:31 2
Jak nasi w Lidlu za karpiem przed świętami
Zgłoś
konto usunięte 2022-06-07, 16:46 1
Zgłoś
baronturbina 2022-06-07, 17:50 2
mgiuliemo napisał/a:

Jak ja uwielbiam te prawackie urojenia

Jest taka przestrzeń między jajami a rowem. Tam gdzie ląduje język twojego chłopaka. Tam właśnie mam to co uwielbiasz.
Zgłoś
Kopernik2080 2022-06-07, 19:31 1
Fantastyczny sposób żeby pozbyć się młodych debili ze społeczeństwa, żeby przypadkiem się nie rozmnożyli i nie przekazali genów dalej, wszak koleś ze złamanym kręgosłupem nie pozna księżniczki
Zgłoś
konto usunięte 2022-06-07, 22:18
Zgłoś
jkllll485 2022-06-07, 23:05
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-07, 23:58 1
U nas można by zrobić coś podobnego. Zamiast sera to wziąć kilka świeżaków z biedronki do jakiejś reklamówki albo dmuchanej piłki i rzucić to w p🤬du ze zbocza góry śmieci pod Warszawą. Madki by się rzuciły jak świnie na obierki i byłyby prawdziwe igrzyska głodu.
Zgłoś
golind 2022-06-08, 10:08 2
mgiuliemo napisał/a:

Jak ja uwielbiam te prawackie urojenia

Zgłoś
konto usunięte 2022-06-08, 20:18
baronturbina napisał/a:

Jest taka przestrzeń między jajami a rowem. Tam gdzie ląduje język twojego chłopaka. Tam właśnie mam to co uwielbiasz.

Jeśli chcesz cokolwiek trzymać między moimi jajami a rowem, to niestety, nic z tego, musisz sobie znaleźć kogoś innego na chłopaka

@golind

Tak na szybko, znalazłem dane z 2011 roku: "87% of people in the UK are White, and 13% belong to a Black, Asian, Mixed or Other ethnic group (2011 Census data)".

Według podanej tabelki dla 2011 roku wychodzi, że białej ludności musiałoby być średnio niecałe 49% (uwzględniając wielkość miast), więc tak, są to prawackie urojenia poparte danymi z dupy
Zgłoś
golind 2022-06-09, 0:11
mgiuliemo napisał/a:

Jeśli chcesz cokolwiek trzymać między moimi jajami a rowem, to niestety, nic z tego, musisz sobie znaleźć kogoś innego na chłopaka
@golind
Tak na szybko, znalazłem dane z 2011 roku: "87% of people in the UK are White, and 13% belong to a Black, Asian, Mixed or Other ethnic group (2011 Census data)".
Według podanej tabelki dla 2011 roku wychodzi, że białej ludności musiałoby być średnio niecałe 49% (uwzględniając wielkość miast), więc tak, są to prawackie urojenia poparte danymi z dupy

Tak na szybko, dane na tym obrazku się zgadzają więc możesz iść klękać do czarnej pały ułomku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem