👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

shaqqy napisał/a:
Zdajecie sobie sprawe, że to wasze na siłe obnoszenie sie z ateizmem jest rownie smieszne co pedofilia w kosciele
?
nie sądzisz, że niektórzy "obnoszą się na siłę" nie z ateizmem lecz antychrześcijaństwem?
Wszelkie zwyrodnienia trzeba piętnować, pedofilie, pedalstwo, chrześcijaństwo.
Tco napisał/a:
Pozytywny filmik , coraz czesciej ludzie otwieraja oczy , i wycofuja sie z tego syfu .
i wchodza w nastepne

Jaka to różnica krzyż czy podkowa, jedno i drugie to symbol i nie ważne co ma symbolizować. Wieszanie podkowy jest tak samo bezsensowne jak krzyża.

Akcja sama w sobie ciekawa jako nawołanie do opamiętania się dla co to niektórych katoli .. ale autor filmu nie przewidział, że teraz wpadnie mu na chatę cała banda katoli domagając się powieszenia ponownego krzyża
) ..
PS: Sam jestem katolikiem ale nie rozumiem i nie popieram działań moherowych idiotów .. zresztą każdy odchył jest zły - czyli ci przesadnie religijni i przesadnie antyreligijni - szanujmy się ludzie i nie róbmy tym podobnych cyrków

PS: Sam jestem katolikiem ale nie rozumiem i nie popieram działań moherowych idiotów .. zresztą każdy odchył jest zły - czyli ci przesadnie religijni i przesadnie antyreligijni - szanujmy się ludzie i nie róbmy tym podobnych cyrków

Niestety moda na kosciół i krzyż przemija jak inne modne w swoich czasach religie

to sie teologowie na noc obudzili...
chrześcijanie wieszają krzyże w domach bo wierzą w Chrystusa, to ta rodzina wierzy pewnie w jakiegoś konia/osła/muła ew. zebrę bądź żyrafę chodź nie jestem pewien czy to ostanie ludzie podkuwają...
chrześcijanie wieszają krzyże w domach bo wierzą w Chrystusa, to ta rodzina wierzy pewnie w jakiegoś konia/osła/muła ew. zebrę bądź żyrafę chodź nie jestem pewien czy to ostanie ludzie podkuwają...

moomin napisał/a:
Jaka to różnica krzyż czy podkowa, jedno i drugie to symbol i nie ważne co ma symbolizować. Wieszanie podkowy jest tak samo bezsensowne jak krzyża.
sam jesteś bezsensowny

Jestem wierzącym katolikiem-nie mylić z moherem.To co robią Ci ludzie to już nawet nie jest paranoja (mam na mysli szaleństwo pod pałacem prezydenckim). Właśnie dzięki takim osobnikom ludzie odwracają się od wiary...Co ciekave , mogę się założyć że 90% tych "prawdziwych polaków katolików " w życiu nie przeczytała choćby fragmentu biblii, a jeśli nawet to i tak go nie zrozumiała. Onie nie są wierzący....oni po prostu fanatycznie kultywują symbolikę i obrządek. To jest puste i nikomu nie potrzebne.Powiedziałbym że wręcz niebezpieczne zarówno dla innych jak i ich samych...Pozatym: "Bronimy krzyża nie pozwolimy go zniszczyć!!"...a kto go wam zabiera??? ma być przeniesiony tam gdzie jest dla niego odpowiednie miejsce...jak się chcecie fanatycznie otaczać krzyżami to się już dzisiaj połóżcie na cmentarzu.
sorry się rozpisałem
sorry się rozpisałem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie