📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mom and Death napisał/a:
mi się rawicz tylko z tym kojarzy:
(filmik)
No cóż, a ma coś lepszego do zaoferowania-najdłuższe w Polsce planty(pierwotnie wał obronny, wewnątrz niego istniało miasto które potem się rozrosło poza; obecnie miejsce spacerów) oraz jedno z najcięższych więzień okresu PRL(łeb w łeb z Wronkami szło)-nawet słynny Kurski z "Miodowych lat" się nim zachwycał w którymś z odcinków

Od razu rozwieję wątpliwości- w tym ani żadnym innym więzieniu nie gościłem, to tylko wiedza ogólna

koncerty hiphopowe? przecież to co najwyżej melodyjki z telefonów gówniarzy którzy chcą pokazać jacy to z nich renegaci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie