Ten z tira zawracał żeby ten z osobówki mu nie uciekł, bo "trochę" lakier przytarł

@dudidudi, Kotierez
Nie spinajcie się, tam to raczej standard. Nawet w nocy możesz spotkać pojazdy jadące bez świateł... albo łady po tuningu z 2 niebieskimi/zielonymi diodkami zamiast świateł mijania (próbowałem im zdjęcie zrobić, ale za późno było je widać
)... albo typa prowadzącego ziła w latarce czołówce... ewentualnie kombajnistę w kamizelce odblaskowej, którego wehikuł zajmuje prawie całą szerokość jezdni... no w ekstremalnych przypadkach czarną ładę stojącą w poprzek drogi na 2-pasmówce gdzie jedynym widocznym z nieco dalszej odległości elementem był różowy stanik tirówki r🤬anej przez kierowcę
Nie spinajcie się, tam to raczej standard. Nawet w nocy możesz spotkać pojazdy jadące bez świateł... albo łady po tuningu z 2 niebieskimi/zielonymi diodkami zamiast świateł mijania (próbowałem im zdjęcie zrobić, ale za późno było je widać

Oppozz napisał/a:
Dlatego sobie kupię kamerkę do auta
![]()
Kamerka w aucie zsyła nieszczęścia
Facet w aucie miał dzikie szczęście. Tylko mu karuzele zrobiło i silnik zmasakrowało. Wygrał drugie życie

Właśnie, zna ktoś może tytuł tej piosenki?
Edit:
Znalazłem, dla zainteresowanych
Alex Rodikov - Why
Edit:
Znalazłem, dla zainteresowanych

Alex Rodikov - Why

jeśli ktoś sprawdzi prawy górny rok, to zobaczy, że to grudzień