👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biali lewicowcy, ci sami ktorzy maszeruja w Polsce i sa w pelni wspierani przez Trzaskowskiego, Holownie, Biedronia czy Kamysza.
Ktoś ma jakieś dane na temat rabunków w stanach, gdzie jest łatwy dostęp do legalnej broni? Czy dindusi tam też są tak nieustraszeni?
Te działania tylko spowodują, że wielkie korporacje zaczną zbroić swoich ludzi i się zrobi tam u nich mały Ankap, no chyba, że mają to w dupie, przecież dostaną kasę z ubezpieczalni
Te działania tylko spowodują, że wielkie korporacje zaczną zbroić swoich ludzi i się zrobi tam u nich mały Ankap, no chyba, że mają to w dupie, przecież dostaną kasę z ubezpieczalni
Niemcy niech w odwecie otworzą dawno zapomniane magazyny z puszkami z cyklonem i spuszczą na tą dzicz.
russian-roulette napisał/a:
Ja akurat za mercem nie przepadam. Wolę BMW
Gówno nas obchodzi co wolisz

Wojsko niestety nie interweniuje bo nie może bez zgody senatu, a poza tym większość armii pilnuje pola ropy w innych krajach

impressa88 napisał/a:
Gówno nas obchodzi co wolisz
Ewentualnie Audi ale BMW i tak najlepsze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie