Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
w sedno
nowynick • 2019-02-22, 8:51

A jakby ktoś się nie zgadzał to co pogadamy o Rosjanach, Ukraińcach, Litwinach, Czechach, Amerykanach, muzułmanach, bambusach, Kitajcach czy Niemcach?
Zgłoś
MukaPuka 2019-02-22, 12:38
temat o ż🤬dach i janlew jeszcze niczego nie powiedział debilnego? Szok!

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
FransFr 2019-02-22, 12:38
"Ksenofobia ponad wszystko", to jest motto jakie powinno nam przyświecać.

podpis użytkownika

Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
Zgłoś
farah398 2019-02-22, 12:50
Rozumiem nie lubić jednostek za konkretne działanie, ale nie lubić kogoś za przynależność narodową/etniczną to przejaw ograniczenia intelektualnego...
Zgłoś
Byku35 2019-02-22, 12:53
Dlatego też co ileś lat dostajemy łomot poprzez wojnę,
taka nacja, jacy jesteśmy to widać np. w pracy
Zgłoś
myha 2019-02-22, 13:01
Polaków też mało kto lubi:
Polacy nie lubią Polaków bo mają więcej
Niemcy(tu Holendrzy i Austriacy bo to też Niemcy) mają nas za podludzi,
Ruscy za to że jesteśmy szczekającym pieskiem na smyczy zachodu,
Ukraińcy za polskich panów
Litwini za odebranie im Wilna w XX leciu miedzy wojennym i wywyższanie
Czesi za to że uważamy się za lepszych od nich
Anglicy za to że tylu Polaków tam jest(bardziej nie lubią Polaków niż c🤬tych czy murzynów)
Amerykanie(ci którzy wiedzą o istnienie Polski) za to że ukradliśmy własność ż🤬dów i zrobiliśmy Holocaust
W sumie to chyba nikt nie lubi Polaków
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-22, 13:58
ja lubięm, walić gruchę , codzień, rano i wieczorem, 365 w roku
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-22, 14:47 1
myha napisał/a:

W sumie to chyba nikt nie lubi Polaków

1.Jakos nie słyszałem by ktos Polakom robił pogromy.

2. Jakos nie słyszałem by ktos na zachodzie demolował polskie cmentarze, ostatnio zdewalowano cmentarz Ż🤬dowski we Francji

3. Polak w najgorszym przypadku kojarzony jest z pijakiem i złodziejem, ale nie z krwiopijcą i pasozytem.

4. Nie ma organizacji które nawiazuja w swojej ideologi do tepienia Polaków, za to antysemityzm jest powszechny.

Wiec mam w dupie czy ktos lubi Polaków czy nie puki nie ma za tym szerokoidacych konsekwencji.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-22, 15:03
Nie jestem rasistą, antysemitą, ksenofobem, homofobem czy innym antyfeministą. Nienawidzę wszystkich po równo - nawet siebie. A zwłaszcza Was, tępe c🤬je
Zgłoś
nowynick 2019-02-22, 16:29 1
poligon6 napisał/a:

2. Jakos nie słyszałem by ktos na zachodzie demolował polskie cmentarze, ostatnio zdewalowano cmentarz Ż🤬dowski we Francji
3. Polak w najgorszym przypadku kojarzony jest z pijakiem i złodziejem, ale nie z krwiopijcą i pasozytem.
4. Nie ma organizacji które nawiazuja w swojej ideologi do tepienia Polaków, za to antysemityzm jest powszechny.
Wiec mam w dupie czy ktos lubi Polaków czy nie puki nie ma za tym szerokoidacych konsekwencji.

Jakaś jedna czwarta obywateli polskich to nie pogrom?
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-22, 16:40 1
poligon6 napisał/a:

"Pogrom w Buku" - ż🤬dzi mordowali Polaków.
Koniuchy i Naliboki - polskie wsie wymordowane przez ż🤬dów - bandę braci Bielskich - nawet Hollywood nakręcił o film "Opór" o tych "bohaterskich ż🤬dach " z Danielem Creigiem ".
A o "Rzezi Wołynia" i banderowcach słyszałeś? Słyszałeś tylko zapomniałeś.
A o II WŚ słyszałeś? To nie był "pogrom" Polaków ok.25% stanu osobowego?

Chyba, że inaczej to definiujesz.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-22, 17:11
Owlman napisał/a:

"Pogrom w Buku" - ż🤬dzi mordowali Polaków.
Koniuchy i Naliboki - polskie wsie wymordowane przez ż🤬dów - bandę braci Bielskich - nawet Hollywood nakręcił o film "Opór" o tych "bohaterskich ż🤬dach " z Danielem Creigiem ".
A o "Rzezi Wołynia" i banderowcach słyszałeś? Słyszałeś tylko zapomniałeś.
A o II WŚ słyszałeś? To nie był "pogrom" Polaków ok.25% stanu osobowego?

Chyba, że inaczej to definiujesz.

To był czas wojny, pogromny zazwyczaj odbywały się w czasach pokoju.

Kolejna różnica, były to raczej czystki etniczne np Wołyń. Gdyby Ukraincy urzadzili Polakom typowy pogrom to na kilka tysiecy osób zgineło by kilkadziesiat polaków, kilkuset by pobili i okradli. tak było we Lwowie w 1918 roku.

Druga klauzula to czas "pogromy" Polaków przypadaja na czas IIWŚ i okres na krótko przed nia np Akcja polska NKWD i zaraz po niej np Pacyfikacja w Puszczy Augustowskiej też NKWD. . Natomiast Ż🤬dów cały czas ktoś kocha
Zgłoś
wilkoala 2019-02-22, 20:53 1
@Owlman

Właśnie to mnie najbardziej denerwuje w naszej polityce zagranicznej wobec Izraela.
Zamiast w odpowiedzi na ż🤬dowskie oskarżenia o mordowanie ich mniejszości odpowiedzieć przytaczając podobne zachowania po ich stronie, nasi pożal się boże politycy chowają głowę w piasek.
Ostatnio jest mi strasznie wstyd za wizerunek Polski na świecie na który sami się zgadzamy, chociaż może nie wstyd ale żal.
Żal mi też bo wiem że w tej grze na najbardziej pokrzywdzony naród to my z Izraelem nie mamy szans.
Zgłoś
Sejons 2019-02-23, 0:25
Śmiejmy się śmiejmy ale tysiące lat dajemy rade
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-23, 2:36 1
wilkoala napisał/a:

@Owlman
Właśnie to mnie najbardziej denerwuje w naszej polityce zagranicznej wobec Izraela.
Zamiast w odpowiedzi na ż🤬dowskie oskarżenia o mordowanie ich mniejszości odpowiedzieć przytaczając podobne zachowania po ich stronie, nasi pożal się boże politycy chowają głowę w piasek.
Ostatnio jest mi strasznie wstyd za wizerunek Polski na świecie na który sami się zgadzamy, chociaż może nie wstyd ale żal.
Żal mi też bo wiem że w tej grze na najbardziej pokrzywdzony naród to my z Izraelem nie mamy szans.

Bo tutaj chodzi o coś jeszcze - o obronę przez atak.
Ż🤬dzi wymordowali dziesiątki tysięcy Polaków (np. Katyń - wszyscy kaci byli ż🤬dami) i za tę zbrodnię wojenną należy się nam odszkodowanie.
Jest jeszcze druga sprawa - długi kahalne.
Ż🤬dzi pożyczali od szlachty masę forsy, a następnie ogłaszali bankructwo.
Wg szacunkowych wyliczeń jest to min. 16 bilionów aktualnych złotych.

A co do rządzących,to ... przecież nie po to są agentami-szabesgojami, aby swoim (panom) robić krzywdę.
Zgłoś
nowynick 2019-02-23, 17:40
poligon6 napisał/a:

To był czas wojny, pogromny zazwyczaj odbywały się w czasach pokoju.
Kolejna różnica, były to raczej czystki etniczne np Wołyń. Gdyby Ukraincy urzadzili Polakom typowy pogrom to na kilka tysiecy osób zgineło by kilkadziesiat polaków, kilkuset by pobili i okradli. tak było we Lwowie w 1918 roku.
Druga klauzula to czas "pogromy" Polaków przypadaja na czas IIWŚ i okres na krótko przed nia np Akcja polska NKWD i zaraz po niej np Pacyfikacja w Puszczy Augustowskiej też NKWD. . Natomiast Ż🤬dów cały czas ktoś kocha

Nie ma jak bronić nazistów czasami wojny...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie