@janlew A ja bym do ściany przykuł, ale ciebie, a nie psa debilu. Pies przykuty łańcuchem robi się z czasem agresywny i dziczeje. Ale lepiej się wypowiadać na temat rzeczy o których nie ma się pojęcia i zgrywać "eksperta".
Nie poj🤬y ci się czasem tematy bezmózgu?
Ale odpowiem. Pies ci rodziną?
To idź go chędoż sobako, a mi głowy nie zawracaj. Ja mam normalną rodzinę.
Tak, dla mnie pies ma pilnować obejścia, na łańcuchu właśnie, a nie pętać się przypięty lub nie, po miejscach publicznych i gryźć dzieci.
Co więcej koń służy do jazdy, kot ma łapać myszy, a reszta na talerz.
Naturalnie zwierzęta należy traktować jak człowiek, ale nie jak ludzi.
Ty jesteś w moich oczach zwykłym zoofilem. Godności człowieka po prostu nie masz.

i ból dupy polaczków
twojej starej bul stwarza mój k🤬s w jej dupie...

Tak, dla mnie pies ma pilnować obejścia, na łańcuchu właśnie, a nie pętać się przypięty lub nie, po miejscach publicznych i gryźć dzieci.
Skoro nie masz pojęcia bladego - drobna wsiuro - jak wychować psa na 'niegryzącego dzieci' przyjaciela ('najlepszego przyjaciela człowieka') to przynajmniej nie pierd0l kocopałów godnych małomiasteczkowego (ten wyraz pisze sie razem - głąbie bez szkoły !) kmiota...

O wielki królu cebuli, czy tobie wszystko się z nią kojarzy?Cebulowy ból dupy na początek weekendu.

twojej starej bul stwarza mój k🤬s w jej dupie...
![]()
bul
Nie ma już dla Ciebie nadzieji.

Nie ma już dla Ciebie nadzieji.![]()
Chyba po POlsku piszę nie? jak Twój krUl bredzisław szogUn bUl. Widać gra słowna cebuli obca

Jak rozpoznać cebulę? Po reklamówce z biedronki.

Nie poj🤬y ci się czasem tematy bezmózgu?
Ale odpowiem. Pies ci rodziną?
To idź go chędoż sobako, a mi głowy nie zawracaj. Ja mam normalną rodzinę.
Co więcej koń służy do jazdy, kot ma łapać myszy, a reszta na talerz.
Naturalnie zwierzęta należy traktować jak człowiek, ale nie jak ludzi.
Ty jesteś w moich oczach zwykłym zoofilem. Godności człowieka po prostu nie masz.
Tia, faktycznie poj🤬y mi się tematy. Ale widzę, że TY jak nie masz argumentów to czepiasz się szczegółów, co? W każdym razie, rzucę podobnym argumentem jak ty. Idź sobie j🤬 dzieci pedofilu. Taki sam poziom.

Gdzie ja k🤬a napisałem, żeby psa p🤬lić?