konto usunięte
2013-03-17, 17:00
stare dobre czasy i kible typu klap, teraz wszedzie typu plum montuja i nie mozna juz sobie popatrzec na wczorajszy obiad
konto usunięte
2013-03-17, 17:19
To jest najbardziej intelektualna i kulturalna dyskusja w historii Sadola. Normalnie nauka o gównie.
konto usunięte
2013-03-17, 18:47
ja to takiego długiego produkuje, że układa się majestatycznie od dołu do góry, że czasami większość powyżej poziomu wody siedzi jeszcze
chlusniembousniem napisał/a:
Ale przynajmniej nie chlapało na dupe
Adekwatny nick
konto usunięte
2013-03-17, 19:19
@grzesiu: to co ty jesz że po tobie nie spływało z półki?
Po drugie kible bez półki są niezdrowe - klocek od razu szedł pod wodę (albo i nie:P), nakrywał się papierem i tyle go widzieli.
A na półce chcąc nie chcąc go widać, wiec widzisz, że masz tasiemca, nie trawisz ziaren kukurydzy, o ile ich nie rozgryziesz, od dwóch miesięcy robisz czerwone klocki i masz raka.
Czytałem wywiad z jakimś chirurgiem od kiszek, to dwa miesiące jeździł po całych katowicach i okolicy w poszukiwaniu kibelka, który ostrzeże go o raku jelita grubego.
konto usunięte
2013-03-17, 19:58
Ja taki mam i mogę podziwiać
konto usunięte
2013-03-17, 20:28
Szkoda, można było zobaczyć swoje arcydzieło, a teraz w tych bez półek zaraz ginie w otchłani
konto usunięte
2013-03-17, 22:06
nie no panowie niektorzy tu pisza ze lubia chlup w dupe mokrymi zimnymi szczynami, pozdrawiam takie gejostwo, połka to bylo cos, odzywaja sie mlodziencze lata, kiedys mi kredki wpadly do kibla to wbile sie w kupe zamiast wpadac glebiej i zapychac caly kibel. RIP półka sic lol yolo
konto usunięte
2013-03-18, 1:08
Ja kiedyś srałem w tojtoju. Tak chlapie jak bomba głębinowa.