Jechałem tramwajem, w którym młody chłopak rozmawiał bardzo głośno przez komórkę. Kulturalnie zwróciłem mu uwagę:
– Przepraszam, czy mógłbyś rozmawiać ciszej? Wszyscy dookoła nie muszę słyszeć twojej rozmowy.
– Sp🤬alaj, ziomek. Ustawiam się z ekipą na mecz, dziś gra Wisła!
Teraz czuję się winny. Nie wiedziałem, że jest upośledzony.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
b................r
2015-05-06, 12:47
K🤬a, tacy internetowi frajerzy jak BongMan by mu w oczy nie popatrzyli jakby zobaczyli tatuaż i łysą głowę, a co dopiero się do niego odezwać.
m................0
2015-05-06, 12:49
myślałem że wozisz się jakąś wypaśną limuzyną, na tych sucharach grubą kasę trzepiesz w końcu...
G................z
2015-05-06, 12:54
Za obrażanie kibolskiego ścierwa zawsze piwo.
S................c
2015-05-06, 12:56
Bongo, Ty podobno z Sosnowca jesteś. Powiedz mi Ty k🤬a bajkopisarzu, gdzie w Sosnowcu jest Wisła?
Chyba k🤬a nigdzie.
Stnq
2015-05-06, 13:52
@Blizzarder a co mi taka chemiczna ciota zrobi? Z bani zajebie? Przecież oni są jak ten kojot z strusia pędziwiatra, gonić uciekającą ofiarę to wiedzą jak, ale weź się zatrzymaj i odwróć, to się k🤬a jąkać zaczną

Wielokrotnie widziałem takie łajzy, niby fifarafa na dzielni we trzech kolesia gonili a jak się odwrócił zrezygnowany zdjął kurtkę i podniósł ręcę to stali jakby im kto słupy do dupy wsadził haha
L................a
2015-05-06, 14:09
Cisnąć po kibolskim bydle ile wlezie.
@nosoundz no tak bo przecież nie istnieje coś takiego jak WKS Wawel Kraków
bongman dupiłem ci matke nozem
f................3
2015-05-06, 14:56
nie no kuwra, nie rozumiem, może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi w tym żarcie?
@up
O niepotrzebne obrażenie człowieka po chemioterapii.
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
devonisch napisał/a:
BongMan weź sznur i powieś się a od Wisły odp🤬l się !
wisła to stara k🤬a wielcy ''sharksi'' z maczetami i nożami.. a bez sprzętu to zwykłe delfinki
Lepsza Wisła, niż to żydowskie gówno.
K................c
2015-05-06, 16:51
devonisch napisał/a:
BongMan weź sznur i powieś się a od Wisły odp🤬l się !
Zluzuj, to tylko BongMan, internetowy celebryta i gównoburza internetowych napinaczy
równie dobrze mógł napisac Brzysko-Rol Brzyskobrzystewko (z całym szacunkiem dla tego klubu)
AVE WISŁA !
k................s
2015-05-06, 17:49
Z żartu się zaśmiałem, a niektóre wyrafinowane komentarze pod nim sprawiły że poczułem sporą dozę zażenowania. Boguś jesteś prawdziwym artystą, potrafisz poruszyć emocje.
Żartowałem, c🤬j Ci do dupy. Czemu? Bo mogę.
grudzin7 napisał/a:
no koleś ma rację, w końcu to nasza największa rzeka!