Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
w TVN pracuje sadol ?
facet85 • 2018-01-29, 20:55
Materiał własny.
Rano siedzę przy kawie, tvn coś tam w dzień dobry pieprzy głupoty.. nagle spostrzegłem błąd a może zamierzone działanie

przyznawać się kto pracuje w TVN ?

Zgłoś
InnyName 2018-01-29, 22:41 1
ale trzeba mieć mały i kiepskiej jakości mózg żeby się kłócić o politykę o ja p🤬le

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
inż_Karwowski 2018-01-29, 22:42 2
tranzystor napisał/a:

Teraz kuce pokroju sraczyński, ups przepraszam, serczynski, dojadą Cię, bo ich siła w internetowym trollingu.

idz ty się w gówno rzuć!

podpis użytkownika

Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2018-01-29, 23:10 1
K🤬a 5min próbowałem ogarnąć o co biega trzeba było w kółeczko wj🤬.
Zgłoś
e................2 2018-01-29, 23:42
Mazur on prowadzi "ranking Mazura" w TVN
kiedyś wspomniał o portalu sadistica.pl nie pamiętam co ale na pewno było to coś pozytywnie

ze dwa lata temu to było

on tu siedzi na 100%
Zgłoś
petru23 2018-01-30, 0:31
słownik z autokorektą przesadził, ktoś nie zauważył i jest. Brudnmars
Zgłoś
-................- 2018-01-30, 5:56 3
@serczynski Też jeszcze parę lat temu sądziłem, że w środowiskach kulturalnych rządzi jakaś mafia gejów czy coś takiego. Ale prawda jest bardziej prozaiczna... Po prostu są to podatne na werbunek zasoby wywrotowe o mentalności zbieżnej z założeniami wojny ideologicznej. Są finansowane z tych samych źródeł, które finansowały realizację paktu Ribbentrop-Mołotow. Jak zwykle, jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Zgłoś
głest 2018-01-30, 10:10
TytanowyRosomak napisał/a:

K🤬a 5min próbowałem ogarnąć o co biega trzeba było w kółeczko wj🤬.

Koledze posłałem piwo... Kawę zrób sobie sam - koniecznie z mleczkiem/śmietanką.

Kilku kolegów powyżej mocno napalonych to może (się) "dorzucą"
Zgłoś
Wiewór 2018-01-30, 10:17 5
-_BrD_- napisał/a:

@serczynski Też jeszcze parę lat temu sądziłem, że w środowiskach kulturalnych rządzi jakaś mafia gejów czy coś takiego. Ale prawda jest bardziej prozaiczna... Po prostu są to podatne na werbunek zasoby wywrotowe o mentalności zbieżnej z założeniami wojny ideologicznej. Są finansowane z tych samych źródeł, które finansowały realizację paktu Ribbentrop-Mołotow. Jak zwykle, jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

Znowu ogólnoświatowy spisek żydowski? Serio?

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
głest 2018-01-30, 11:23
-_BrD_- napisał/a:

Też jeszcze parę lat temu sądziłem, że w środowiskach kulturalnych rządzi jakaś mafia gejów czy coś takiego. Ale prawda jest bardziej prozaiczna... Po prostu są to podatne na werbunek zasoby wywrotowe o mentalności zbieżnej z założeniami wojny ideologicznej. Są finansowane z tych samych źródeł, które finansowały realizację paktu Ribbentrop-Mołotow. Jak zwykle, jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

Zgłoś
b................a 2018-01-30, 13:28
"dostał muzycznego Oscara" - może jeszcze muzycznego Nobla, k🤬a mać
Zgłoś
t0ffik1 2018-01-30, 16:01 1
The_Generat napisał/a:

równie dobrze to może zrobić jakiś automatyczny korektor, tutaj też mi wyrzuca "nIEMIEC" zaczynając od dużej litery i trzeba ręcznie poprawiać

Ja p🤬le serio... tyle lat minelo a ludzie nadal nie posiadaja IQ aby sprawdzic kto jest wlascicielem TVN? K🤬A serio!?
Jak chce sie po kims jezdzic to wypadaloby uzywac prawdziwych informacji, bo potem ludzie po was beda jezdzic.

Dla ulatwienia SreFalEn jest Murykanski! i to od ladnych paru lat!

----------------------------------------------------------------------

Odnosnie postow (zwlaszcza pana z pierwszym komentarzem na pierwszej stronie - pan vel serczynski)

K🤬a obserwuje stronke 8 lat i ten koles normalnie zmusil mnie do napisania... Coraz mniej sadoli tutaj jest a coraz wiecej debili z stwierdzonym oficialnie niedorozwojem mozgowym poswiadczonym przez przyznanie sie do ogladania TVPis pojawia sie tutaj... Niestety ale Sadol to nie stronka gdzie takich sie lubi, toleruje i wita wiec lepiej aby wrocili do tego k🤬i dola skad wypelzli.
Zgłoś
p................6 2018-01-30, 16:42
"Ja p🤬le serio... tyle lat minelo a ludzie nadal nie posiadaja IQ aby sprawdzic kto jest wlascicielem TVN? K🤬A serio!?
Jak chce sie po kims jezdzic to wypadaloby uzywac prawdziwych informacji, bo potem ludzie po was beda jezdzic. "

Teraz włascicielem TVN-u bedzie Discovery, które nalezy do Disneya a raczej razem tworzą wspólny trust, wtedy to dopiero bedzie sie tam odp🤬lać poprawność polityczna. Juz to widze jak beda krecić remakea Hansa Klosa gdzie agentem bedzie murzyn, zjebia to jak najnowsze Gwiezdne wojny
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-01-30, 16:54
Abraxus napisał/a:

@up kolega zaczął dyskusję o sprzedajnych dupach w tvn więc pośpieszyłem z przykładem sprzedajnej dupy z tvpis

Zawsze jak ktoś obrazi tvn to zjawia się zjeb żeby dla równowagi i równouprawnienia pojechać po tvp-pis.

k🤬a tak jest zawsze:
-Ktoś wytknie coś Owsiakowi to już idioci piszą "to daj na rydzyka"
-Ktoś napisze o terrorystach islamskich to idiota napisze "tak ale katolicy też mordowali"
-Ktoś napisze o gw🤬cących afrykanach na zachodzie to lewy idiota odrazu napisze że" przecież na Bałutach sebixy też gw🤬co".
Zgłoś
T................3 2018-01-30, 16:55 1
Cytat:

Zawsze jak ktoś obrazi tvn to zjawia się zjeb żeby dla równowagi i równouprawnienia pojechać po tvp-pis.

To działa akurat w obie strony. Ja tam to p🤬le, bo dla mnie te dwie telewizje to najgorsze możliwe, propagandowe gówno.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-01-30, 17:38
Akurat Mars jest raczej w porządku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie