📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Wściekacie się, że zachodnia policja ulega emocjom i daje sobą pomiatać. Ale wy też dajecie się wciągnąć w ten obłęd i całą winą za tę sytuację obarczacie murzynów. A przecież to jedynie stado bezmyślnych baranów, które są odpowiednio zmanipulowane i wykorzystane. Pytanie kto jest pasterzem?
freaky napisał/a:
Wściekacie się, że zachodnia policja ulega emocjom i daje sobą pomiatać. Ale wy też dajecie się wciągnąć w ten obłęd i całą winą za tę sytuację obarczacie murzynów. A przecież to jedynie stado bezmyślnych baranów, które są odpowiednio zmanipulowane i wykorzystane. Pytanie kto jest pasterzem?
Jak zawsze zydostwo
Oglądając to, poczułem taki wstyd, że nie mogłem dotrwać do końca.
Akurat brytole to mają za co murzynów przepraszać i to wcale tak dużo czasu nie minęło
czytalem ze koniec swiata ktory mial byc 2012 , ma byc tak naprawde w 2020 hehe . Niby jacys goscie co robili kalendarz w 1500 ktoryms roku walneli sie o 8 lat .
Generalnie to mamy rok 2025 lub 2026 wg datowania biblijnego także ten teges.
Chyba trochę bardziej jest to zagmatwane
Generalnie to mamy rok 2025 lub 2026 wg datowania biblijnego także ten teges.
Chyba trochę bardziej jest to zagmatwane
killua napisał/a:
Akurat brytole to mają za co murzynów przepraszać i to wcale tak dużo czasu nie minęło
W zasadzie na zachód od Odry to każdy kraj ma za co. Z wyjątkiem Szwajcarii i maleńkich państw typu Luksemburg...
A w Brukseli wciąż jest pomnik Leopolda II...
freaky napisał/a:
Soros? Bill G.?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie