ale w tramwaju czy autobusie to i tak powie Ci że musi usiąść bo raz- nie wypada nie ustąpić a dwa jest zmęczona, tym bardziej jej siatki też muszą odpocząć do k##wy nędzy.

Babka ostro kokolino zapodaje w nocha
ale najważniejszy lans jest OBUWIE SPORTOWE !!
ale najważniejszy lans jest OBUWIE SPORTOWE !!
K🤬a Donald, jak myślisz że to mnie przekona do kolejnego podniesienia wieku emerytalnego to się grubo mylisz...

up
każdy pomysł jest dobry jak napełnia kieszeń... decydenta
każdy pomysł jest dobry jak napełnia kieszeń... decydenta

gdyby nie filmik to pomyślałbym, że fake :|
ale pompki ściemnia jak c🤬j:D, no dobra czepiam się. Ale sam widziałem dziadka 70lat co nap🤬lał ciężarami na siłowni i wrzucał sobie sztangę 60kg z ziemi na barki i góra na szybko, a ważył z ok.70kg ... A na nie jednego dziadka po 55 roku życia można by się naciąć, bo widziałem takowych co mieli mocy od zaj🤬ia
.
ale pompki ściemnia jak c🤬j:D, no dobra czepiam się. Ale sam widziałem dziadka 70lat co nap🤬lał ciężarami na siłowni i wrzucał sobie sztangę 60kg z ziemi na barki i góra na szybko, a ważył z ok.70kg ... A na nie jednego dziadka po 55 roku życia można by się naciąć, bo widziałem takowych co mieli mocy od zaj🤬ia

twoja stara pije wodę po pierogach, odpisuje na spam i idzie ćwiczyć łapy

Mi to trochę fejkiem zalatuje,wyglądanaprzebranegokolesia, jak na 72 lata to młode męske dłonie ma, zwłaszcza zdjęcie nr 5, ale być może to tylko moja wyobraźnia,