👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gdyby słuchał lekarzy ? po co miał ręke amputowac, skoro właśnie lekarze dali mu szanse na wyzdrowienie ? Pozatym w martwiczym zapaleniu powięzi częściej się wycina zarażoną częśc tkanki niż całą kończyne.Pozatym rok po ukąszeniu wszyscy myśleli że wszystko idzie w dobrym kierunku,nawet K. King w jednym wywiadzie mówił że jego rekonwalescencja nie wstrzyma prac nad nowym albumem. Myśle że dla wielu jest to zaskoczenie, tak samo jak dla mnie.
Metale co wyzywają wszystkich innych i cieszą się z papieża który umarł opłakują jakiegoś kuca
Świat szaleje

@up
Bo istnieje coś takiego jak mentalność... Znam wielu metali i discopolowców i ich zachowania są zupełnie różne.
Tu nie możesz powiedzieć, że metal jest głupi i śmieje się z papieża, a opłakuje gitarzystę, bo duża część tak zwanych "brudasów"... jest praktykującymi katolikami [w przeciwieństwie do zbuntowanych nastoletnich(o mentalności gimbusa) techniaków, discopolowców i popowców]
Bo istnieje coś takiego jak mentalność... Znam wielu metali i discopolowców i ich zachowania są zupełnie różne.
Tu nie możesz powiedzieć, że metal jest głupi i śmieje się z papieża, a opłakuje gitarzystę, bo duża część tak zwanych "brudasów"... jest praktykującymi katolikami [w przeciwieństwie do zbuntowanych nastoletnich(o mentalności gimbusa) techniaków, discopolowców i popowców]

19kristofer95 napisał/a:
@up
Tu nie możesz powiedzieć, że metal jest głupi i śmieje się z papieża, a opłakuje gitarzystę, bo duża część tak zwanych "brudasów"... jest praktykującymi katolikami [w przeciwieństwie do zbuntowanych nastoletnich(o mentalności gimbusa) techniaków, discopolowców i popowców]![]()
Wypowiadam się przeważnie na podstawie własnych odczuć, doświadczeń, znajomych, przeżyć lub w przypadku braku na średniej ogółu. I wśród znajomych nie mam żadnego metala, który nie śmiałby się z JPII, ponadto który byłby katolikiem, i wybaczał wyzywanie zmarłych członków kapeli metalowych, więc...

EdmundKemper napisał/a:
Wypowiadam się przeważnie na podstawie własnych odczuć, doświadczeń, znajomych, przeżyć lub w przypadku braku na średniej ogółu. I wśród znajomych nie mam żadnego metala, który nie śmiałby się z JPII, ponadto który byłby katolikiem, i wybaczał wyzywanie zmarłych członków kapeli metalowych, więc...
No to skoro takie masz zdanie, to ja go na siłę zmieniał nie będę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie