Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BękartProboszcza 2025-07-12, 8:12
Testoviron123456 napisał/a:

tlusta to ona była

a co ty chcesz pająki posuwać pedałku
Zgłoś
Dominikku 2025-07-12, 8:40 3
Nie jest zainteresowany. obok siedzi jego chłopak i wszystko widzi.
Zgłoś
Polak_mały 2025-07-12, 9:23 3
majeńka napisał/a:

Co ci się w niej nie podoba? Bo ja nie widzę wad: ani tatuaży, ani żelastwa, ani nadmiaru tłuszczu, ani widocznego brudu, itd. Ładne włosy, (ryja zbyt mało widać), dojce, brzuszek, biodra. Zadek średni. Nogi i stopy też przyzwoite.
Coś mi się widzi, żeś kolego też waginosceptyk...

A może poprostu ma kobietę w domu, albo w pracy? Nie każdy szmaci się bo okazja się trafiła, ale tego część kobiet nie zrozumie.
Zgłoś
majeńka 2025-07-12, 9:32
Polak_mały napisał/a:

A może poprostu ma kobietę w domu, albo w pracy? Nie każdy szmaci się bo okazja się trafiła, ale tego część kobiet nie zrozumie.

To nie powód aby stracić zdolność oceniania. Poza tym, każdy zdrowy facet (i lesba ) się gapi — co najwyżej zazdrosna żona/dziewczyna wytrenuje go w ukrywania tego że się gapi.

Sorry ale taki jest biologiczny imperatyw. Sama szukam głównie mózgu, ale to nie powód abym przestała gapić się na ładne pustaki.

[ Dodano 2025-07-12, 09:35 ]
BambiPMT napisał/a:

I wali z bani w jaja. Przyznaj, że tym cię zdobyła.

Nie zwróciłam uwagi.

Faktycznie, zauważyłam że faceci panicznie boją się kiedy cokolwiek leci w stronę ich klejnotów. Tak to jest jak się je nosi w delikatnej torbie zamiast bezpiecznie w środku ciała...

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Damianos88 2025-07-12, 9:39
Pedał a tfuu🤣
Zgłoś
darayavahus 2025-07-12, 9:46 3
Naj🤬a jak messerszmidt. Spermiarze (których tu, jak widać, nie brakuje) by lizali do białej kości.
Zgłoś
Polak_mały 2025-07-12, 10:10 1
majeńka napisał/a:

To nie powód aby stracić zdolność oceniania. Poza tym, każdy zdrowy facet (i lesba ) się gapi — co najwyżej zazdrosna żona/dziewczyna wytrenuje go w ukrywania tego że się gapi.
Sorry ale taki jest biologiczny imperatyw. Sama szukam głównie mózgu, ale to nie powód abym przestała gapić się na ładne pustaki.
Nie zwróciłam uwagi.
Faktycznie, zauważyłam że faceci panicznie boją się kiedy cokolwiek leci w stronę ich klejnotów. Tak to jest jak się je nosi w delikatnej torbie zamiast bezpiecznie w środku ciała...

A rozróżniasz patrzenie się od przystawiania genitaliów do buzi?. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić normalnej kobiety reagującej inaczej niż ten facet.

Myślę że większość sadoli co pisze że pedał itd w rzeczywistości też nie skusiłaby się na darmową porcję chorób 🤮
Zgłoś
Qcaracha 2025-07-12, 11:47
co by nie narzekać, większość waginobiorców chętnie przyjęłaby ją na swoje jajka, po wykokaniu tego fikoła do nas przez ekran.
Zgłoś
Atlasss 2025-07-12, 14:38 1
Szła na sex, to i ją wyp🤬olił
Zgłoś
MYKELE 2025-07-12, 14:40
majeńka napisał/a:

Co ci się w niej nie podoba? Bo ja nie widzę wad: ani tatuaży, ani żelastwa, ani nadmiaru tłuszczu, ani widocznego brudu, itd. Ładne włosy, (ryja zbyt mało widać), dojce, brzuszek, biodra. Zadek średni. Nogi i stopy też przyzwoite.

Może jej z krocza zaśmierdziało jak wyj🤬a typowi dupą w twarz
Zgłoś
JerseyDevil 2025-07-12, 14:41
Atlasss napisał/a:

Szła na sex, to i ją wyp🤬olił

Dosłownie😁
Zgłoś
mun66 2025-07-12, 14:57
majeńka napisał/a:

Obrzydliwa tłusta świnia. Może sam masz 150 kg i to twój typ?
Zgłoś
zasranka 2025-07-12, 23:22 1
Co to za impreza dla bydła? Te dzięki udające muzykę, pedały, dziwne zachowania i klimat takiego lansu.
Zgłoś
htr83 2025-07-13, 13:39
Pedał bo wypchnął tępą srake gdy mu z dupą wjeżdżała pod nos jak z kumplami rozmawiał?
Ty pewnie od razu byś się z nią ożenił
Zgłoś
discordo Wczoraj 20:19
chłop się szanuje, ot co

podpis użytkownika

[img:b9030ee197]https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/265/003/961.png[/img:b9030ee197]
Zgłoś