Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
veno 2011-04-19, 22:40
a maturzyśći mają jeszcze mniej

C🤬JE !
Zgłoś
neoniasty 2011-04-19, 22:41
do nauki! miejsca na filologi angielskiej czekaja !
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 22:48
Czyli generalnie, jeżeli masz jeszcze jakieś jedynki, to k🤬a nie zdałeś.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 22:55 1
I tak wszyscy umrzemy, a wy się sracie o parę godzin więcej wolnego.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 22:55
I c🤬ju liczyć nie umiesz! Bez weekendów 45 (no dobra) ale jakim c🤬jem, nieuku, wyszło Ci odejmując od 30 dni ostatni tydzień (pamiętaj, że już nie liczysz weekendów, bo odjąłeś je wcześniej) 23 dni? Wychodzi w ostatecznym rozrachunku 11 dni, bez wagarów i "choroby", tak więc wyp🤬alaj się uczyć, a nie o wakacjach myślisz. Dla mniej bystrych:

45 dni - 3 dni wycieczek= 43 dni - święta= (niech Ci będzie) 30 dni - 5 dni (bez soboty i niedzieli [bo dla takich jak Ty to weekend])= 25 dni - 3 dni matury= 22 dni - połowa= 11 dni

@ up do dannykblack masz piwo, że zauważyłeś, iż gimbus liczyć nie umie ;] btw nie zauważyłem Twojego posta i zdublowałem :/

@ Up do autora piwa nie masz, bo przez takich jak Ty ten kraj c🤬ja jest wart.
Zgłoś
Ratilt 2011-04-19, 23:02
O wow, zajebiste, gimbusowe gadanie..
Dobra, teraz idę nap🤬lać. Jutro egzamin z chemii jądrowej, pojutrze zaczynamy wykłady z krystalografii, za 3 tygodnie mam prezentację mojej pracy licencjackiej (materiały o wł. nadprzewodzących). Ale co tam, przecież jedynymi uczącymi się tutaj to gimnazjaliści, licealiści i maturzyści.
Na razie. Idę wakacjować, czy c🤬j wie co tam.

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Danam 2011-04-19, 23:25
teraz zrób takie gówno dla studentów k🤬a
Zgłoś
karol_w 2011-04-19, 23:34 4
plint4 napisał/a:

I c🤬ju liczyć nie umiesz! Bez weekendów 45 (no dobra) ale jakim c🤬jem, nieuku, wyszło Ci odejmując od 30 dni ostatni tydzień (pamiętaj, że już nie liczysz weekendów, bo odjąłeś je wcześniej) 23 dni? Wychodzi w ostatecznym rozrachunku 11 dni, bez wagarów i "choroby", tak więc wyp🤬alaj się uczyć, a nie o wakacjach myślisz. Dla mniej bystrych:

45 dni - 3 dni wycieczek= 43 dni - święta= (niech Ci będzie) 30 dni - 5 dni (bez soboty i niedzieli [bo dla takich jak Ty to weekend])= 25 dni - 3 dni matury= 22 dni - połowa= 11 dni

@ up do dannykblack masz piwo, że zauważyłeś, iż gimbus liczyć nie umie ;] btw nie zauważyłem Twojego posta i zdublowałem :/

@ Up do autora piwa nie masz, bo przez takich jak Ty ten kraj c🤬ja jest wart.

Oboje jesteście c🤬ja warci
Zgłoś
vanditte 2011-04-19, 23:43
@ up

Dzięki między innymi takim ludziom jak Ty nie tracę wiary w nasze społeczeństwo...

Innymi słowy: jebłem, masz piwo.

podpis użytkownika

Zgłoś
Powell 2011-04-20, 0:38
jebie mnie to... jestem studentem i wakacje mam 24h

podpis użytkownika

matko bosko kochano
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-20, 8:22
@up - to krótko, jak rozkładasz ? 2 godzinki na tydzień ?
Zgłoś
sparx 2011-04-20, 8:39
wowka01 napisał/a:

Dobra, spadaj z tym. Jutro masz sprawdzian z przyrody.

Raczej ze środowiska
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-22, 0:14
Wiecie co w ogóle nie chodźcie do szkoły ktoś przecież musi kopać rowy.
Zgłoś