Mój przejazd przez korki, na wakacjach w Brazylii.
Lubie zapie**alać
Żartowałem to nie ja, od samego oglądania mam

w majtach...
Szczerze poswiecil bym sie i otworzyl drzwi jakbym zobaczyl go w lusterku
dlatego na hardzie zawsze jest duzo materialu z brazyli
Pewnie podczas pracy żona zadzwoniła, że wyszła z kuchni.
p................l
2014-02-18, 7:35
Gość ma jaja ze stali, ale jakoś wątpię by jeszcze żył.
xede
2014-02-18, 8:48
@koko_0 < takich cwaniakow i sqr jak ty nigdy nie lubilem, gosciu zap🤬la nie mozna powiedziec, selekcja naturalna go dorwie kwestia czasu co nie znaczy ze trzeba mu pomagac
fajny ten dzwięk; ENNNN NENENENENEN
widzę gimbaza w szkole, to i wypowiedzi normalne, a nie p🤬lenie, że tak zap🤬la, bo motocykle to jego pasja
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
b................a
2014-02-18, 10:09
Szkoda koleżki bo ma dobrego skila. Widać, że skoncentrowany jeździ i nie boi się prędkości. Jednak nadzieje się na kogoś kto go nie zauważy prędzej czy później .... szkoda go...mógłby być dobrym pilotem...
p................s
2014-02-18, 11:13
jaranie się wiertarkami to frajerstwo i to jeszcze małomiasteczkowe frajerstwo.
Koleś przyśpieszył filmik, dał odpowiednik dźwięk i przerobił licznik. Tak naprawdę może jechał ze 30 km/h. Ogólnie to koleś ma pojęcie, też lubię po przekraczać prędkość, ale na jego miejscu bał bym się że
jakaś baba otworzy drzwi auta.
B................z
2014-02-18, 11:46
Ta motocykliści na to ,,pacz w lusterka jesteśmy wszędzie,,
fajnie zap🤬la.
ciekawe czy jeszcze żyje
Coś mi się zdaje że już widziałem tutaj ten filmik, tutaj oryginał jak komuś chciałoby się szukać
youtube.com/watch?v=B4KqJYDwxsk