👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@qucharz69 - koń gryzie 2-3x mocniej niż pies. Jeśli dobrze złapie to może wyrwać ręke.
Bydle się na człowieka rzuciło-powinni go zarżnąć tak żeby bardziej cierpiał.
I pewnie konia zajebią za to, bo przecież rzucił się na człowieka.
mógł temu brudasowi zęby wybić

Wicius napisał/a:
Dobry jesteś, zgadłeś że żal mi zwierząt poniewieranych przez ludzi, i co do mojego smierciucha też zgadłeś.. a nazywam go hotman90 z tym że dodam że on sra pod siebie![]()
A zauważyłeś kretynie, że swój post kierowałem do kogoś innego ? Tym kimś był nanab a nie ty. I widać to w moim poście, który starasz się nieudolnie (i wybiórczo) cytować. Wystarczyło posiąść umiejętność czytania ze zrozumieniem, ale to jednak dla takiego imbecyla jak ty za trudne.
Ps. Srać pod siebie nie zamierzam. Wystarczy, że niniejszym obśmiałem jakiegoś kretyna o pedalskim nicku Wicius
Tyle lat już pracuję z końmi i jeszcze nie widziałam takiej agresji. Zresztą warto nadmienić, że t tylko źrebak, gdyby hindus miał do czynienia z dorosłym koniem to 'mao by z niego zostao' i wtedy materiał byłby na harda:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie