wszyscy wyżej, zasugerowaliście się tytułem tematu który jest z dupy, to może być równie dobrze rodzeństwo, wtedy zachowanie gościa było by czymś normalnym. kto ma rodzeństwo ten wie że te, potrafi często się kłócić i być dla siebie podłe
Marcinqqq napisał/a:
wszyscy wyżej, zasugerowaliście się tytułem tematu który jest z dupy, to może być równie dobrze rodzeństwo, wtedy zachowanie gościa było by czymś normalnym. kto ma rodzeństwo ten wie że te, potrafi często się kłócić i być dla siebie podłe
Rodzeństwo, to się akurat tłucze jakby było z czarnego lądu. Że myśmy się z siostrą nie puścili z dymem w oponach, to pewnie zawdzięczamy głównie braku opon w domu.
Wiedział co go może czekać bo wszedł w kasku. Po prostu myślał, że dzisiaj mu odpuści i niepotrzebnie zdejmował...
dogip napisał/a:
Zagadka: gdyby koleś nagłe z półobrotu zaj🤬by jej w pysk komu przyklepanoby Niebieską Kartę i "peugeota" pomimo przedstawienia nagrania sytuacji?
100%
i nie wiadomo czy to jego sistra, dziewczyna, matka babka czy moze Tajlandia i jego chlop.
ja tam się nie piernicze, kobieta ręke wyciągnie, to ja wyciągam swoją. jeśli mnie atakujesz, to ja się będę bronił, nie ważne czy to zwierzę, mężczyzna czy kobieta, no chyba że niedźwiedź - to wtedy sp🤬alam:D