Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
konto usunięte 2013-03-01, 23:44 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2013-03-01, 23:45 1
Blondyni, strzeżcie się! Jesteście w mniejszości i może się któregoś dnia okazać, że epatujecie jakichś durnych narwańców swoją 'żółcią', a wtedy biada wam!
Zgłoś
Robajson 2013-03-01, 23:47 3
Wałąsa w końcu coś mądrego powiedział
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 23:49 6
Ja to mam wrażenie że ta homotolerancja to już jakaś moda się zrobiła. To już nie jest tak, że człowiek sobie myśli samodzielnie iż nie ma nic przeciwko homo, ale o tym się teraz tyle mówi w tv, wychwalaja i bronią homo jacys celebryci, dziennikarze itd że wstydzi się normalny człowiek przyznać że ma odmienne zdanie lub trochę bardziek konserwatywne, bo skończy się to tak, że to tego osobnika będą wytykać palcami.
p o j e b a l o
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 23:51 1
Brutal90 napisał/a:

Bardzo ciekawa gadka byłego prezydenta

Ja sobie nie życzę, żeby ta mniejszość, z którą się nie zgadzam wychodziła na ulice i moje dzieci i wnuki bałamuciła jakimiś tam mniejszościami

niestety na inteligentnego raczej nie wyglada, tworzy zdania jak kononowicz tempy ciul
Zgłoś
Szalej 2013-03-02, 0:03
PIWO! za sam wstep!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 0:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
n1troo 2013-03-02, 0:34
debil, czyli mniejszość nie ma demokracji hehe
Zgłoś
artur_sz13 2013-03-02, 0:49
kaelem napisał/a:

Dać pedałom karabiny i do Afganistanu wysłać, w Polsce poprawi się demografia, w Afganistanie populacja kóz.

Czemu chcesz im dawać karabiny wysyłając do Afganistanu? Po co im życie utrudniać
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 1:00 1
Wałęsa, oddaj moje 100 milionów!
Zgłoś
Prezes17 2013-03-02, 1:04 1
Zgłoś
Raveloops 2013-03-02, 1:09 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 1:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 1:53
nie chodzi o bolka, ale widzę że niektórych już przerobiła propaganda, jakich homosiów?! to się nazywa pedalstwo! nazywać rzeczy po imieniu nie umiecie!
Zgłoś
Robajson 2013-03-02, 3:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem