"dlaczego sumo jest lepsze od karate"
miałem to szczęście i widziałem podobne akcje na żywo- chudziutka kotka vs. spasiony kocur. Zresztą ich zabawa w chowanego- jak u ludzi. Jeden skrada się w poszukiwaniu drugiego, podczas gdy ten drugi czai się schowany za meble i wyskakuje w ostatniej chwili...
miałem to szczęście i widziałem podobne akcje na żywo- chudziutka kotka vs. spasiony kocur. Zresztą ich zabawa w chowanego- jak u ludzi. Jeden skrada się w poszukiwaniu drugiego, podczas gdy ten drugi czai się schowany za meble i wyskakuje w ostatniej chwili...
Linekk napisał/a:
sugerujesz że walka nie może być w ramach zabawy?
Wygląda jak zabawa...![]()
podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Slevin napisał/a:
sugerujesz że walka nie może być w ramach zabawy?
Zmęczony jestem, daj mi spokój.

Ja p🤬le, i o co wy się jedziecie?! Czasem normalnie nienawidzę niektórych internautów.. To tylko j🤬e koty, i rozwieję wątpliwości, one się bawią bo nie syczą i nie lata futro kłakami. Mam 7 kotów więc się trochę znam ]

aexalven napisał/a:
Widzę, że tata się fajnie z tobą w dzieciństwie bawił.
a ja Cie oswiece ze jakby sie tak bawil, to niestety nie bylo by mnie na tym swiecie :/ zreszta jebac dynami, to jest dla amatorow lepiej nafaszerowac je trotylem

k🤬a co wy też się marcujecie???????
co wy się też marcujecie??????
co wy się też marcujecie??????

przesuwając coraz niżej wróciłam na chwilę do góry żeby sprawdzić ilu debili dało za to piwo

PS jestem ciekaw czy 'kolega' widział przecudny duuży temat o Koteckach