👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

stwierdziła xcyferkix i jako wybitna znawczyni tematu zakończyła rozważania.

To jest w Zbrush'u "wydłubane"? Czekam na komentarz specjalistów.

Myślałem, że ktoś, kto ma odwagę, by opublikować własny wpis na tym portalu przegląda go jakiś czas i jest odrobinkę obyty z językiem polskim, który tu dominuje. Zmierzając do sedna - epika to gatunek literacki, obok liryki i dramatu. Ten obrazek epicki nie jest. Za to Ty, drogi autorze, jesteś niedouczonym jołopem. Dziękuję za uwagę.

Wiecie, dawno nie byłem na sadolu ale przykuł moją uwagę ten obrazek. Może po czasie ale chciałem dodać coś do tej rozmowy. Kiedyś ktoś przeczyta.
Ile kart posiada osoba po lewej... nie wiem anioł stróż? nazywajcie jak chcecie. Poza tym wyraz twarzy... Zmartwiony
a
ile posiada ponury żniwiarz??? Pali papierocha i trzyma jokera!!!!!!!
morał z tej bajki krótki i nikomu nieznany..... bla bla bla
może i dobro powinno wygrywać zawsze nad złem ale ŚMIERĆ ZAWSZE WYGRA Z ŻYCIEM bo do tego wszyscy zmierzamy.
PS: sam gram w karty głównie w Texas hold'em i palę papierosy. Uwierzcie mi papieros w takim momencie przed zakończeniem gry wiedząc, że ma się wygraną w kieszeni - smakuje lepiej. To mi też podsunęło moją własną definicje tego obrazka.
Ile kart posiada osoba po lewej... nie wiem anioł stróż? nazywajcie jak chcecie. Poza tym wyraz twarzy... Zmartwiony
a
ile posiada ponury żniwiarz??? Pali papierocha i trzyma jokera!!!!!!!
morał z tej bajki krótki i nikomu nieznany..... bla bla bla
może i dobro powinno wygrywać zawsze nad złem ale ŚMIERĆ ZAWSZE WYGRA Z ŻYCIEM bo do tego wszyscy zmierzamy.
PS: sam gram w karty głównie w Texas hold'em i palę papierosy. Uwierzcie mi papieros w takim momencie przed zakończeniem gry wiedząc, że ma się wygraną w kieszeni - smakuje lepiej. To mi też podsunęło moją własną definicje tego obrazka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie