Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-30, 23:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 23:15
stwierdziła xcyferkix i jako wybitna znawczyni tematu zakończyła rozważania.
Zgłoś
dr_evil 2013-03-30, 23:19 1
I już zajebiaszcza tapetka na kompa jest
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 23:21 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 23:21
Lisa jako kórewna
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 23:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 23:38
To jest w Zbrush'u "wydłubane"? Czekam na komentarz specjalistów.
Zgłoś
Kserx 2013-03-31, 0:10
chyba nikt nie zauważył że tam leży gollum
Zgłoś
OstrySadol 2013-03-31, 0:21
zajebiste ma ktoś wiekszy rozmiar?
Zgłoś
mikEWrona 2013-03-31, 0:53
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 1:17
Myślałem, że ktoś, kto ma odwagę, by opublikować własny wpis na tym portalu przegląda go jakiś czas i jest odrobinkę obyty z językiem polskim, który tu dominuje. Zmierzając do sedna - epika to gatunek literacki, obok liryki i dramatu. Ten obrazek epicki nie jest. Za to Ty, drogi autorze, jesteś niedouczonym jołopem. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-31, 8:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-02, 15:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 13:52
Wiecie, dawno nie byłem na sadolu ale przykuł moją uwagę ten obrazek. Może po czasie ale chciałem dodać coś do tej rozmowy. Kiedyś ktoś przeczyta.

Ile kart posiada osoba po lewej... nie wiem anioł stróż? nazywajcie jak chcecie. Poza tym wyraz twarzy... Zmartwiony

a

ile posiada ponury żniwiarz??? Pali papierocha i trzyma jokera!!!!!!!

morał z tej bajki krótki i nikomu nieznany..... bla bla bla

może i dobro powinno wygrywać zawsze nad złem ale ŚMIERĆ ZAWSZE WYGRA Z ŻYCIEM bo do tego wszyscy zmierzamy.

PS: sam gram w karty głównie w Texas hold'em i palę papierosy. Uwierzcie mi papieros w takim momencie przed zakończeniem gry wiedząc, że ma się wygraną w kieszeni - smakuje lepiej. To mi też podsunęło moją własną definicje tego obrazka.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem