prawa kobiet lecz o zakaz aborcji. Na końcu Lempart o tym mówi.
A samą sprzątaczkę bardziej chyba interesuje prawo pracy i jego dziurawe przepisy, bo jak znam
życie jest zatrudniona na umowie śmieciowej przez firmę sprzątającą typu "Cleanex", która potrąca jej
część wynagrodzenia z tytułu wynajmu mopa, szczotki i wiadra w rezultacie sprzątaczka nie otrzymuje
pensji minimalnej - wszystko zgodnie z przepisami
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
ta prosta sprzątaczka ma więcej rozumu w głowie niż ta "posłanka"...
A od kiedy lempart jest posłanką?
Ale w tym wypadku Lempartowej nie chodzi o jakieś abstrakcyjne
A samą sprzątaczkę bardziej chyba interesuje prawo pracy i jego dziurawe przepisy, bo jak znam
życie jest zatrudniona na umowie śmieciowej przez firmę sprzątającą typu "Cleanex", która potrąca jej
część wynagrodzenia z tytułu wynajmu mopa, szczotki i wiadra w rezultacie sprzątaczka nie otrzymuje
Już nie p🤬l, bo sprzątaczka się zdenerwowała na uj🤬e drzwi jak RIP durczok przez małe d na uj🤬y stół. A to że Ty na takich warunkach pracujesz albo zatrudniasz ludzi to już Towja sprawa.
Lepsza jest picza Pawłowicz, suka Waserman i inne pisowskie gwiazdy, rodem z psychiatryka. Jak wam baby będą umierać z powodu ciąży pozamacicznej, to będziecie dumni ze swoich pisowskich szmat
ej no k🤬a nigdy nie napisałem, że popieram pis. chodzi o fakt że ta baba (samozwańczy lider strajku kobiet, przez którą w c🤬j kobiet zaniechało słusznego protestu rok temu, odcinając się od niej) uj🤬a coś co będzie czyścić sprzątaczka a po niej pewnie konserwator budynku bo to chyba olejna farba. kaczorowi c🤬j zrobiła, zwykłym ludziom dołożyła pracy...
Weź się rozpędź, a ściana sama cię znajdzie! To jest QRWA j🤬a( ta/to lempart), za kase pokaże swojego k🤬sa nieogolonego jak ta grodzka! Ty j🤬y debilu! Brak mi słów! Jak można myśleć jak to coś? To nigdy c🤬ja w dupie/piździe nie zazna, a co dopiero miłości! To jest szlam nad mułem!
Pani Sprzątaczce gratuluję silnych nerwów! Ja bym tą szmatę skompresował do wiadra i wyj🤬 bo ścieków gdzie tego miejsce!
A nam wszystkim współczuję takiej "opozycji"! I żeby było jasne: J🤬 PiS i cały nasz p🤬lony obecny "parlament"!
I gdybym ja uzbierał te 4 tony to by mnie nie złapali!
ej no k🤬a nigdy nie napisałem, że popieram pis. chodzi o fakt że ta baba (samozwańczy lider strajku kobiet, przez którą w c🤬j kobiet zaniechało słusznego protestu rok temu, odcinając się od niej) uj🤬a coś co będzie czyścić sprzątaczka a po niej pewnie konserwator budynku bo to chyba olejna farba. kaczorowi c🤬j zrobiła, zwykłym ludziom dołożyła pracy...
A to masz browar! Pozdrówka

P🤬lenie w tym kraju to tylko ojciec dziecka nie ma żadnego wyboru ani prawa do dziecka o wszystkim niemal zawsze decyduje matka. Chcecie aby i u nas było tak samo ? Jak na filmiku poniżej ?
Trudno ją lubić za to jak źle poprowadziła te protesty, niemniej były i są one bardzo potrzebne w tym antyludzkim państwie. Naprawdę trzeba nienawidzić kobiet by myśleć inaczej. Bogobojne świry odpowiadają za cierpienie naszych dziewczyn, żon i matek. Historii takich jak w Pszczynie będzie więcej. Trzeba reagować.
Tvn i wyborcza chyba weszly za mocno...